Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Utrustning för avkok av trofé

Artikelnummer JMDG790176 Kategori

295,00 kr

Slut i lager

Utrustning för avkok av trofé

Kvalitets utrustning för avkok av trofé från Wegu-GFT med gummerade fästskruvar och vingmuttrar för en enkel och smidig hantering av din trofé.

Kan vikas och tar därför upp ett begränsat utrymme när den inte används. Passar till alla kastrull typer.

Tips: Lägg rådjur och hjorthorns skallen/kraniet i en kastrull och låt koka mellan 20 minuter och en och en halv timme, beroende på åldern av djuret.

En svensk års bock skal ha max.

20 minuter medan en nio år gammal svensk guldmedalj bock kan behöva ha ända upp till en och en halv timme.

När du tycker att skallen/kraniet har kokat nog, tar du upp den och doppar den i en hink med kallt vatten.

Köttet ska nu lossna lätt från skallen/kraniet och vara lätt att ta bort.

Om så inte är fallet, placera den tillbaka i det kokande vattnet där den kokas lite mer..

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Utrustning för avkok av trofé”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen