Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Tillbehör

Senaste produkterna

Tillbehör

Förbered dig för äventyr i naturen med Tactical Foodpacks frystorkade mat-tillbehör – det perfekta komplementet till dina utomhusmåltider. Oavsett om du är en passionerad vandrare, en erfaren jägare, en äventyrlig campingentusiast eller bara en person som vill ha ett praktiskt och näringsrikt alternativ för måltider på farten, så är detta tillbehör ett måste i din utrustning.

Egenskaper och fördelar:

  1. Firepot är en innovativ brandgel, som är idealisk för att göra en liten låga för att värma upp till 10 Tactical Foodpack-måltider. Baserat på bioetanol. Gelen skapar inte aska, rök och störande lukt. Produkten är väderbeständig och återanvändbar!
  2. Tactical Heater Bag I situationer där det inte går att koka vatten eller göra upp eld kan man använda Tactical Heater Bag. Tillsätt cirka 150 ml vatten och värmaren håller upp till 25 minuter, värmarens temperatur stiger upp till 100 grader Celsius!
  3. Nu har du möjlighet att köpa värmeelement separat och på så sätt spara på miljön och spendera mindre pengar.

    Observera: värmeelementet är inte återanvändbart. Du kan bara värma upp den en gång. Använd med värmepåsen (värmepåsen kan återanvändas minst 10 gånger).

  4. Outdoor Shower är en innovativ utomhus tvättlösning. Om du är i en situation där det råder brist på vatten eller någon tvättmöjlighet är det en perfekt och enkel lösning. Den är hudvänlig, icke-sensibiliserande och fri från konserveringsmedel.

Oavsett om du ger dig ut på ett äventyr i vildmarken eller vill ha en pålitlig nödproviant för kriser, så är Tactical Foodpack Frystorkad Mat Tillbehör den perfekta lösningen för dig. Lita på dess näringsrika innehåll och enkla beredning för att hålla dig mätt och energifylld under dina utomhusaktiviteter. Utforska naturen med förtroende, tack vare detta pålitliga och bekväma frystorkade mat-tillbehör från Tactical Foodpack.

Rulla till toppen