LUFTGEVÄR, LUFTVAPEN & Co2 VAPEN

Luftgevär Luftvapen PCP Luftpistol, Här hittar du ett stort utbud av kolsyrepistoler, luftpistoler, kolsyregevär samt luftgevär och PCP vapen.

Luftgevär Luftvapen PCP Luftpistol, Vi tillhandahåller ett brett sortiment av luftvapen. För att få inhandla luftvapen i Sverige krävs det att du har en ålder av 18år samt att luftvapnen ej överstiger 10 joule i anslagsenergi mätt 4 meter från mynningen av vapnet (luftgevär).

Vill man ha ett licenspliktigt luftvapen med en högre anslagsenergi finns det produkter att kunna komplettera med, licensfjädrar/trimfjäder samt även gas-pistonger vilket idag är det vanligaste kunderna väljer då fördelarna är lite flera med den produkten, dessa tillbehör kräver ej licens för att få köpas in, licenskrav på luftvapnet krävs först efter att ett montage av licensfjäder/trimfjäder, gas-pistong mm. har utförts av vapnet!

Vi erbjuder mycket säkra och smidiga betalningsalternativ i form av avgiftsfria fakturalösningar med möjlighet till delbetalning upp till 24 månader om så önskas. Snabba leveranser då vi skickar ut försändelser inom hela Sverige dagligen. 

Jag tillhandahåller luftvapen från följande märken/fabrikat av Luftgevär Luftvapen PCP Luftpistol:

-Hatsan Tillverkas i Turkiet, startade 1976, fabriken tillverkar även hagelvapen av märket Escort samt Optima och har gjort sig kända genom att tillverka mycket prisvärda vapen, tittar man närmre på detaljerna på deras vapen så förstår man snabbt hur prisvärda de är i förhållande till andra märken/fabrikat.

-Kral Arms   Kral Arms breda PCP-serie heter Puncher. I Puncher- serien finns en modell för alla typer av skyttar och ändamål. Som köpare ställs du inför flera valmöjligheter när du vill införskaffa en Kral Puncher. Det första valet på flertalet av modellerna är lufttubens volym som finns från 230-850cc. För att få en symmetri och balans i vapnet ökar piplängden i takt med valet av tubvolym. Det andra valet är val av stock där det finns turkisk valnöt, komposit eller anodiserad aluminium att välja mellan..

-Crosman Är ett amerikanskt företag som startade 1923 i Rochester New York, deras ledord är kvalité och innovation. Luftvapen, PCP vapen och Co2 vapen samt även ammunition för luftvapen är minst sagt mycket välkända produkter från crosman. Företagets produkter marknadsförs idag globalt i hela världen och är att anse som ett ledande företag inom just luftvapenindustrin. Benjamin är även ett av de fabrikat som tillhör crosman sedan 1992.

-Daisy Även detta är ett amerikanskt företag som från början tillverkade vindsnurror men som sedan valde att sadla om till luftvapentillverkning, detta skedde 1895 så företaget är minst sagt väletablerat. Det man mest förknippar med Daisy är nog deras utbud av så kallade BB gun´s luftvapen som skjuter stålrundkulor i kalibern 4,42mm.

-Hämmerli Är ett schweiziskt märke/fabrikat som startade upp vapentillverkning 1863 och utmärkte sig snabbt speciellt inom sport skytte sektionerna genom att vinna det första världsmästerskapet inom skytte som anordnades 1897. Idag ingår Hämmerli i det Tyska företaget Walther sedan sammanslagningen 2006.       

-Remington Ett amerikanskt företag som kan stoltsera med den fina titeln som Amerikas äldsta vapentillverkare som tog sin början redan 1816 de kan stoltsera med en historia som sträcker sig från vilda västern fram till våra moderna dagar.

-Ruger   Är ett amerikanskt företag som kanske mest är känt för sin tillverkning av krutvapen före deras utbud av luftvapen, deras halvautomat modeller i kaliber .22L från Ruger är smått legendariska.

-Walther   Ett familjeföretag som startade upp 1886 i Tyskland som främst blivit kända för sin vapentillverkning, Walther PPK samt  P-38 är nog några av deras mest kända pistol modeller genom tiderna! Idag bedriver företaget främst produktutveckling inom sportskytte samt vapen och utrustning som vänder sig till polisverksamhet.

-Norica   Tillverkas i Spanien från en leverantör som har anor från 1917 vad det gäller att tillverka vapen, tredje generationen av vapensmeder är Norica inne på just nu! Norica är även välkända för att leverera kvalitativa välbyggda luftgevär med hög precision över hela världen inte mindre än till 92 olika länder.

Är du intresserad av ett riktigt billigt och ändå kvalitativt övningsskytte?

Upptäck även du alla fördelarna med luftvapen skytte! Jag har många jägare som handlar luftvapen av mig…. Varför…?
Här kommer en del mycket svårslagna argument för just detta!

-Enda egentliga skillnaderna med övningsskytte mellan ett luftvapen eller en klass 1 studsare är rekylen samt knallen, den behövliga träningen inför jaktsäsongens start får du med hjälp av luftvapnet!

-Du behöver inte åka till en skjutbana för att aktivt träna ditt skytte för att ligga på topp inför jaktsäsongens början! Baksidan på tomten, källaren, garaget duger utmärkt, tänk bara på kulfånget och rikoschett risken.

-En stor skillnad i kostnaden på ammunitionen, luftvapnet betalar av sig självt betydligt snabbare än vad du tror!

-En riktigt trevlig sommar aktivitet för hela familjen, gammal som ung alla kan ta del av denna billiga roliga hobby.

-Hos mig finner du ett av Sveriges största utbud på luftvapen, du finner även en dedikerad jägare/skytt som driver webb butiken, med kunskap och service till de produkter jag säljer, detta är inte så självklara saker idag.

Mvh / Håkan Olofsson

 Letar du efter soft air gun eller paint ball, pilbågar så finns det även ett utbud på detta, gå in under kategorin Fritidsprodukter för det utbudet!

 Alla luftvapen är kategoriserade i kaliberval, för att underlätta för dig och hitta rätt här inne!

Alla luftvapen säljes endast till personer över 18 år!