Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

DOFTDÖLJARE LUKTDÖDARE

Senaste produkterna

De flesta jägare vet om hur viktigt det är med att hålla koll på vind/vindriktning när man jagar, får djuret vittring på dig som jägare, då är oftast den jakten avslutad väldigt hastigt!

Har du full koll på vindens alla svepande rörelser?

Om inte så ta steget fullt ut till att börja använda dig av hjälpmedel som gör det betydligt svårare för viltet att få upp vittring på människodoft, detta är mycket väl beprövade produkter som används flitigt i andra länder med stor framgång!

Synnerligen effektivt vid all form av åtel, vak, smyg jakt!

Med dessa hjälpmedel, vrider du fördelarna till din sida rejält…

Mycket effektiva doft döljare, doft dödare, dofteliminerings produkter som tillverkats just i ett syfte…

Dölja människodoft för djur!

Vittrings eliminering till din fördel!

Dessa produkter är utvecklade för att ta bort och förebygga uppkomsten av människolukt som svett och andra dofter som vi naturligt har.

De är mycket effektiva och slår ut dofterna ända ner på en molekylär nivå.

Kläder som tvättats har dessutom mycket svårare för att börja lukta på nytt.

Produkterna du finner här inne är endast mycket väl beprövade produkter under ett flertal år, samt har vunnit åtskilliga priser när det gäller att jämföras mot andra snarlika fabrikat/märken inom samma segment!

Om du provar tvättmedlet så är det förmodligen sen det enda du kommer att tvätta dina jakt kläder med i fortsättningen, så bra är faktiskt dessa produkter!

Här nedan finner du produkter från:  Scent Killer, Wildlife Research Center, Control Freak, Primos, Scent-A-Way, Odor Control enbart väl beprövade produkter som du kan lita på!

Rulla till toppen