Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

T4E Målskytte Vapen

T4E Målskytte Vapen

T4E Målskytte Vapen

T4E Målskytte Vapen Home Defence/Self defence har funnit sig ett stort användningsområde i Sverige, de kan användas som markör inom paintball, perfekt som målskytte vapen, tränings vapen mm. i andra länder används de som de benämns, inom självförsvar eller hemförsvar, ( Self Defence / Home Defence ) !

Du kan tryggt beställa dessa produkter genom oss, då vi är auktoriserade återförsäljare av dessa produkter i Sverige via Umarex/Tyskland som är de som tillverkar dem så ger detta en extra trygghet för alla våra kunder!

Vi saluför i princip sett hela deras utbud/sortiment, vi var även den första butiken i Sverige med att påbörja att saluföra dessa produkterna! Så vi har minst sagt, gott om erfarenhet av dessa produkterna hos oss!

T4E Målskytte Vapen Home Defence-produkter är bland annat skapade för att ge dig trygghet och säkerhet i ditt hem. Dessa produkter är designade med fokus på pålitlighet och effektivitet för att skydda din egendom och din familj.

Välkommen till spännande världen av Umarex T4E! Upplev precision, kraft och mångsidighet med vårt sortiment av högkvalitativa luftvapen och markörer som är designade för att överträffa dina förväntningar. Oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare, kommer Umarex T4E att ta din träning och skjutupplevelse till nya höjder.

Umarex T4E står för “Training for Engagement” och det är precis vad våra produkter levererar. Med ett fokus på realism och tillförlitlighet är varje T4E-produkt utformad för att efterlikna känslan och prestandan hos riktiga skjutvapen. Våra luftvapen och markörer är perfekta för både träningssessioner och taktiska övningar, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg för alla som strävar efter att förbättra sina färdigheter och öka sitt självförtroende.

Vårt sortiment av Umarex T4E-produkter inkluderar allt från luftpistoler och luftgevär till paintballmarkörer och gummikulor. Var och en är konstruerad med högsta precision och tillverkad med högkvalitativa material för överlägsen prestanda och hållbarhet. Oavsett om du är intresserad av sportskytte, målskytte, paintball eller taktiska träningsövningar har vi det perfekta valet för dig.

Med Umarex T4E får du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan också en upplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar. Utforska vårt sortiment idag och ta din skytte till nästa nivå med Umarex T4E!

T4E erbjuder ett brett utbud av hemförsvarslösningar, inklusive luftvapen, pepparkulor och andra säkerhetsprodukter. Deras luftvapen kombinerar kraft och precision för att avskräcka potentiella hot utan att använda verklig ammunition. Dessa vapen är konstruerade för att vara säkra och användarvänliga, samtidigt som de ger en pålitlig försvarsmöjlighet vid behov, pepparkulor är speciellt framtagna för att motverka attacker/angrepp av farliga djur mm.

Vi har valt att saluföra dessa produkter som målskytte vapen i Sverige då vi ej får lov att uppmana någon till att använda dem som självförsvarsvapen, det krävs inga vapenlicenser för inköp eller innehav av dessa produkterna, det enda kravet som finns är att du som köpare eller innehavare har fyllt 18år!

T4E Målskytte Vapen

Några exempel på produkter inom T4E Målskytte Vapen är följande!

T4E Home Defense Pistol HDP .50, Paintball markör

Revolver CO2 Walther T4E HDR 50 Home Defense Revolver

T4E HDB 68 Gevär

Revolver T4E HDR 68 Home Defense Revolver, Paintball markör

T4E Home Defence Shotgun Kal .68 Dubbelpipig paintballmarkör.

T4E HDX .68

Glock 17 Gen5 T4E Kaliber .43

Rulla till toppen