Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Luftpistol Pump

Senaste produkterna

Luftpistol med pump är inte bara en praktisk skjutmekanism; det är din nyckel till att uppnå perfekt precision i varje skott. Med inbyggd pumpfunktion som kräver enkel eller multipel pumpning, ger dessa vapen dig fullständig kontroll över dina skott. Om du strävar efter rekylfria skott och träffsäkerhet som en prickskytt, så är pumpdrivna luftpistoler det självklara valet.

Fördelar med luftpistol pump

  1. Rekylfri Perfektion: Med pumdrivna vapen kan du glömma de irriterande rekylrörelserna. Varje skott avlossas med precision och stabilitet.
  2. Kyla är Inget Problem: Dessa vapen låter dig bevisa din skicklighet även i kalla väderförhållanden. Du behöver inte oroa dig över temperaturpåverkan, som med vissa andra luftvapen.

Nackdelar med luftpistol pump

  1. Pumpning Krävs Mellan Skotten: En liten nackdel är pumpningsprocessen mellan skotten. Det tar lite extra tid och en smula muskelarbete.

Single-pump vs. Multi-pump

Välj mellan single-pump och multi-pump. Single-pump låter dig enkelt pumpa vapnet en gång före varje skott. Om du behöver extra kraft och snabb anpassningsförmåga kan du välja multi-pump vapen och pumpa flera gånger för att öka utgångshastigheten.

Vad används de till?

Pumpdrivna luftpistoler är mångsidiga och passar utmärkt för:

  • Precisionsskytte: Oavsett om du tävlar eller bara vill uppnå perfektion i träffsäkerhet, är dessa vapen det rätta valet.
  • Träning: Använd luftpistol pump för att slipa din skjutteknik och träna för att bli en mästare på skjutbanan.
  • Skadedjurskontroll: De är även användbara för att hålla skadedjur borta från din trädgård eller mindre områden.

Upptäck vårt utbud

Vi erbjuder en unik kollektion av pumpdrivna luftvapen som inte bara skiljer sig från andra vapen, utan också ger dig den ultimata känslan av kontroll och träffsäkerhet. Oavsett om du är en erfaren skytt eller en nybörjare, kommer du att hitta ditt perfekta vapen hos oss för att nå det högsta målet – perfekt precision. Utforska vårt sortiment och investera i en luftpistol pump som tar ditt skytte till en helt ny nivå. Med oss får du chansen att uppleva rekylfria skott och en överlägsen träffsäkerhet – oavsett om du tränar på en skjutbana eller har andra skjutbehov i åtanke.

Rulla till toppen