Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Bulvaner

Senaste produkterna

Gåsjakten har i Sverige utvecklats enormt mycket under det senaste årtiondet.

För det första stiger gåsbestånden väldigt snabbt, och det har nog aldrig varit så många gäss i landet som nu för tiden, för många markägare är detta en ren plåga, men för oss jägare ett kärt tillskott till ypperliga samt oförglömliga jakttillfällen.

Tidigare var utbudet av bulvaner/utrustning för oss Svenska jägare minst sagt mycket magert!

Själv tittade jag mycket tidigt på den amerikanska marknaden och upptäckte hur långt före oss de låg både vad gäller utrustning och framförallt kvalitén på produkterna som de har!

-Självklart ska även vi ha tillgång till riktigt bra grejer, och det är precis vad du kommer att finna här inne hos mig!

Lite info och fakta som jag gärna vill dela med mig av till er kommer här!

Jag har valt att saluföra gåsbulvaner från olika märken, fabrikat!

Ett av  dem är GREENHEAD GEAR, jag är själv en inbiten gås jägare sedan många år tillbaka & använder mig själv av dem, det finns andra fabrikat på marknaden med lägre priser på, men vill man ha resultat av sin gås jakt är det dessa som jag har i mitt sortiment man ska använda sig av, det är vad jag kunnat konstatera efter många års erfarenhet av just gåsjakt!

Allt för många kunder som besökt mig på plats i butiken har tyvärr gjort det misstaget tidigare har det visat sig, att man ser först en bra film om gåsjakt, tycker att det där ser ju enkelt och väldigt roligt ut, det måste jag pröva, nästa steg är sen att man rusar iväg och köper utrustning så billigt som möjligt…  tyvärr så lär man då snabbt inse hur resultatet blir av detta…  -Inget vidare kan jag upplysa om!

De produkter som jag valt att ta in i mitt sortiment är exakt samma sorts produkter som jag själv använder mig av vid mina gåsjakter, med andra ord noga utvalda produkter!

Sillosocks är till för att förstärka upp en bulvanbild som består av mestadels skalbulvaner & ge mer liv & rörelse till din bulvanbild, vilket dessa verkligen gör på ett mycket effektivt sätt, riktigt bra bulvaner, låg vikt och enkla att transportera!

Sillosocks Flapper  Finns både som säd/grå gås och givetvis Kanada gås, vad dessa tillför till bulvanbilden lär du snabbt inse, man placerar ut ett par stycken vid själva inflyget av bulvanbilden med dem, en rejäl gåsmagnet, ersätter även Power flag den blir onödig att ha samt ger bättre fokus för jägaren på att använda lockpiporna, så fördelarna är flera med hjälp av sillosocks flapper bulvanerna! 

Skalbulvaner målade med ej reflekterande uv-färg från Greenhead Gear dessa finns både till säd/grå gås samt även till kanada gås, dessa saluförs i 12-pack (4 betande, 4 vilande och 4 aktiva) detta är de bulvaner vi säljer mest av!

Vill man höja upp nivån ytterligare ett snäpp så finns det även helflockade skalbulvaner!

Helkropps bulvaner från Greenhead Gear används främst nära/tätt inpå ligg gömslena för att dölja konturer och skuggor från dem!

Svan bulvaner Dessa är till för att förstärka upp bulvanbilden ytterligare, man kan även med fördel använda sig av andra bulvaner om man har tillgång till det, skatbulvaner, kråkbulvaner mm. mm. tänk bara på att det ska se naturligt ut! 

Uv-lampa Denna produkt är nästan ett måste skulle jag vilja säga, själv belyser jag i stort sett allt före jakt för att utesluta att något/någonting reflekterar uv ljus, reflekterande uv ljus är som ett röd lyse/stopp ljus för alla fåglar, det har hänt att man upptäckt plastpåsar mm. halvt begravda i åkrar före jakten, dessa har då avlägsnats snabbt, belys ligg gömslen, kläder, all utrustning kort och gott, före jakten startar!

Jag hoppas att ni finner ovanstående info. som behjälplig inför köp, man kan alltid ringa in till oss och lägga beställningar den vägen och fråga om tips och goda råd ytterliga, här finns väldigt gott om erfarenheter som vi gärna delar med oss av!

Gåsjakt är något jag tycker att ingen jägare ska missa, med rätt utrustning och rätt väderförutsättningar samt bra jaktmarker då blir man väldigt lätt biten av denna jaktformen, prova så lär ni snabbt förstå vad jag pratar om!

  Mvh // Håkan Olofsson…

Rulla till toppen