Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

KALIBER .43 MARKÖRER T4E

Senaste produkterna

KALIBER .43 MARKÖRER T4E

KALIBER .43 MARKÖRER T4E Letar du efter ett pålitligt och kraftfullt målskytte vapen? Då är dessa produkterna det perfekta valet för dig, kaliber .43 räknas in som minsta kalibern från Umarex T4E sortiment, men låt dig inte luras av det, kraft och precision är mycket påtaglig även från dem. Dessa målskytte vapen är utformade med hög precision och tillverkade med mycket högkvalitativa material, Umarex Tyskland står för tillverkningen av dem om inget annat anges.

Samtliga av dessa vapen i kaliber .43 är så pass verklighetstrogna och välgjorda att det är mycket svårt att skilja dem ifrån de licens vapen som de kopierats från!

Du kan tryggt beställa dessa produkter genom oss, då vi är auktoriserade återförsäljare av dessa produkter i Sverige via Umarex/Sverige så detta ger en extra trygghet för alla våra kunder!

Med en kaliber på .43 är denna markör idealisk för målskytte, paintball på alla nivåer, från nybörjare till även erfarna entusiaster. Dess robusta konstruktion och tillförlitliga mekanismer gör dem till pålitliga följeslagare.

T4E-markören har en ergonomisk design som ger en bekväm och stabil skjutupplevelse. Den är också lätt att hantera och manövrera, vilket ger dig en fördel i snabba och taktiska situationer på fältet.

Med sin imponerande precision och kraft kan du träffa dina mål med precision och dominera spelet. Oavsett om du spelar för nöje eller tävlar på hög nivå, så kommer dessa produkter att leverera resultat som imponerar.

Så ge dig själv fördelen med en pålitlig och kraftfullt målskytte vapen, markör som är byggd för att överträffa dina förväntningar. Välj KALIBER .43 MARKÖRER T4E och ta ditt skytte, paintball spel till nästa nivå.

KALIBER .43 MARKÖRER T4E

T4E erbjuder ett brett utbud av hemförsvarslösningar, inklusive luftvapen, pepparkulor och andra säkerhetsprodukter. Deras luftvapen kombinerar kraft och precision för att avskräcka potentiella hot utan att använda verklig ammunition. Dessa vapen är konstruerade för att vara säkra och användarvänliga, samtidigt som de ger en pålitlig försvarsmöjlighet vid behov, pepparkulor är speciellt framtagna för att motverka attacker/angrepp av farliga djur mm.

Vi har valt att saluföra dessa produkter som målskytte vapen i Sverige då vi ej får lov att uppmana någon till att använda dem som självförsvarsvapen, det krävs inga vapenlicenser för inköp eller innehav av dessa produkterna, det enda kravet som finns är att du som köpare eller innehavare har fyllt 18år!

Exempel på produkter inom denna kategori är följande!

TM4 HK416 T4E .43 Heckler & Koch

Walther PPQ M2 T4E Kaliber .43 Tungsten Grey

Smith&Wesson M&P9 2.0 T4E .43

T4E TM4 RIS .43

Umarex T4E Glock TPM1, Kaliber .43

Glock 17 Gen5 T4E Kaliber .43

Rulla till toppen