Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Betalnings- & fraktvillkor


Du når oss/kommer enklast i kontakt med oss på följande sätt!

Telefon:     0763906876  ( Vi svarar alltid efter bästa förmåga/tänk på att vi har en fysisk butik med kunder som även vill ha vår hjälp där! )

Sommartider med personal på semester mm. även detta påverkar våra möjligheter att besvara alla kunder!

E-post:      info@jagamera.se

Leveransvillkor inom Sverige
Leveranstid är normalt 1-3 arbetsdagar om varan ej är lagerslut! Vissa av de produkter vi säljer skickas direkt ut till dig ifrån våra leverantörer det kan då innebära att du får 2 försändelser till dig, men du betalar ALLTID enbart en fraktkostnad oavsett antal varor du vill beställa av oss! ( För närvarande är frakten fastställd till en fast summa på 119 kronor oavsett hur lite eller mycket du beställer av mig ) Beställningar som inkommer fredag eftermiddag och på helger behandlas normalt på följande vardag. Vi samarbetar med DHL för snabba och säkra leveranser. Vi tar dock ej ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Vi eftersträvar alltid att få iväg din beställning så fort det bara går för en så minimal väntetid som möjligt för dig som kund!

Vill du ha din beställning levererad direkt till din bostadsadress så går detta att ombesörja mot en extra avgift, ta kontakt med oss så tittar vi på det!

Betalsätt för våra Danska kunder!

Vi har för närvarande inget bättre betalsätt än in till företagets bank konto nummer!

Som är följande!

BIC/SWIFT består av 8 eller 11 tecken. Swedbank och Sparbankernas BIC/SWIFT är SWEDSESS. Om du måste ange 11 tecken,skriv då SWEDSESSXXX

    IBAN        SE10 8000 0832 1200 4440 8680

“märk” insättningen med ditt namn samt gärna ditt ordernummer, tänk på att det kan ta någon extra dags leveranstid med detta alternativet!

Frakt- och betalningsmöjligheter
När du beställer varor på vår Internetbutik kan du välja att betala med bank / betalkort, förskottsbetalning går även bra (någon dags extra leveranstid på detta alternativet får man dock räkna med!) eller mot avgiftsfri fakturatjänst med förmånlig delbetalning som ett alternativ om man så vill genom klarna, detta är ett mycket populärt betalsätt hos oss!

En fakturabetalning innebär att köparen lånar pengar för att betala en vara, tills dess att varan är betald. Om du väljer faktura som betalning görs därför en kreditupplysning på ditt personnummer, för att kontrollera din kreditvärdighet. Du får direkt svar på om ditt köp beviljas eller ej. Ett nekande besked kan bero på flera saker och står utanför shoppens kontroll. Du kan då alltid välja ett annat betalningssätt för att betala dina produkter.

Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägerier.

Betalningsavgifter:

Swish:Ta totalsumman för ditt köp och sätt in till företagets Swish nummer: 123 079 25 80 Skriv i meddelande till oss ditt namn samt ordernummer så vet vi vem som fört över köpebeloppet till oss, vi skickar ut ditt paket så fort du har genomfört swishbetalningen till oss, och att vi har verifierat av din swish inbetalning! Betalningsavgift för denna tjänst är för dig som kund  0:-


Kortbetalning:
    Betalningsavgift för denna tjänst är för dig som kund  0:-

Förskottsinbetalning:    Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. 121-6605 (Räkna med någon dags extra leveranstid med detta alternativet). Betalningsavgift för denna tjänst är för dig som kund  0:-

Klarna Faktura:    -Dina varor levereras med en 14 dagars faktura!  Betalningsavgift för denna tjänst är för dig som kund  0:- så länge du betalar in fakturan i tid till klarna!

-Vi försöker alltid få iväg din beställning så fort det bara går här hos oss & är välkända för snabba leveranser ut till våra kunder! Vi reserverar oss dock emot tillfälligt lagerslut på produkter eller om lagerstatusen kan vara felaktig.

Förskottsinbetalning gör du till vårt BankGiro 121-6605 “märk” insättningen med ditt namn samt gärna ditt ordernummer, tänk bara på att det kan ta någon extra dags leveranstid med detta alternativet, informationsmejl skickas ut till dig om detta!

Delbetala från 50 kr/mån!
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto.
Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
  • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
  • En administrativ avgift om 29 kr, oavsett antalet köp
  • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr.
Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr.
Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar om fakturering, är du välkommen att ringa till Klarna på 08- 120 120 00

Tänk på att lämna era adressuppgifter med ett aktivt mobiltelefonnummer, detta möjliggör för oss att kunna skicka ut SMS-Aviseringar till er, en tjänst som många kunder uppskattar!

Följande villkor reglerar förhållandet mellan JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte och dig när du handlar från vår Internetbutik.

Köp
Du måste vara minst 18 år för att handla på vår Internetbutik. Men du som är under 18 behöver inte oroa dig, be bara målsman att utföra beställningen åt dig så är det helt ok.

En lagd beställning hos oss är aktiv fram tills dess att kunden tar kontakt med oss och vill annullera/makulera sin beställning hos oss! Det innebär att om du som kund t.ex. lägger en beställning på en vara/produkt som står som restnoterad hos oss, så skickas den varan/produkten ut till dig per automatik, så fort vi får in varan/produkten i vårt lager igen! För att vara helt säker på att din beställning makuleras/annulleras ombedes du ringa in till oss och meddela oss om detta, du når oss på Telefon:  0763906876

Priser
Alla priser är inklusive moms 25%. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga prissättningar inne i webb-shoppen.
Vi betalar ej ut någon form av ersättning/kompensation för ev. väntetid på att få en vara levererad, eller om varan/produkten har utgått ur sortimentet från någon av våra leverantörer!

Garantier
Vi lämnar ett års garanti på alla våra produkter, garantin omfattar ej handhavandefel med produkten eller normala förslitningsskador. Tänk på att alltid spara ditt kassakvitto som alltid medföljer, ditt kassakvitto är att betrakta som en värdehandling och ett måste vid eventuella garantiåtaganden dels för att du ska kunna styrka att varan är inköpt ifrån vår butik samt att kunna styrka att garantitiden gäller! Det åligger på kunden att tillhandahålla ett giltigt kvitto som styrker att varan är inköpt samt omfattas av garanti från oss!

14 dagars ångerrätt
Du har full returrätt inom 14 dagar efter mottagandet (gäller ej på special beställningar t.ex. varor som ej ingår i ordinarie sortiment, måttbeställda produkter samt kundanpassade produkter). Vid en retur till oss måste du ta kontakt med oss och invänta svar så att det ej uppstår fel vid returfrakten till oss! Varor som returneras måste vara i ett väsentligt oförändrat skick dvs. att original emballage EJ är brutna och de skall emballeras så att de inte skadas under tillbaka transport. Du måste själv stå för fraktkostnad och transportrisk vid en ev. retur till oss. På det belopp som ska återbetalas har säljaren rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att kunden har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.Vid godkänd retur så debiteras kunden för den verkliga fraktkostnad som vi kan tänkas haft på att skicka ut varan till kunden! Vi debiterar ej kunden för ev. hantering hos oss i samband med utskick och återtagande av paket! Ej uthämtad försändelse betraktas inte som ett utnyttjande av ångerrätten. Du står för returfrakten samt de fraktkostnader som företaget haft i samband med din beställning hos oss!

Reklamationer
Om varan/försändelsen är skadad när ni hämtar ut den på ert utlämningsställe skall detta omedelbart tas upp med utlämningsstället och en skadeanmälan skickas in om detta per omgående!
Om vi har skickat fel saker, eller om varan är skadad, skall ni även kontakta oss så snart som möjligt per e-post info@jagamera.se eller per telefon 0763906876

Vid en konstaterad och godkänd reklamation så gäller i första hand följande hos oss! Vi försöker reparera produkten för att säkerställa full funktionsduglighet i den, alternativt att vi ersätter den/ byter ut den mot en ny likvärdig produkt, om inget av de två följande sakerna går att genomföra, först då återbetalas inköpspriset på varan/produkten av oss!

Tänk på att vara mycket uppmärksam på att du själv inte gör något fel vid handhavandet med produkten/produkterna, läs noga igenom instruktionsmanualer mm. som medföljer för att undvika handhavande fel med produkten/produkterna, vid konstaterat handhavandefel eller vid ett reklamationsärende som ej blir godkänt/missbruk av reklamation, då kommer du som kund att bli debiterad med en kostnad på 100,00:- samt ev. fraktkostnader! 

Ej uthämtade/utlösta paket
Tänk på följande, Vi debiterar dig för den verkliga fraktkostnaden vi har haft för att täcka våra kostnader för ej uthämtade/utlösta paket, oftast blir det billigare att hämta ut paketet och själv returnera det till oss, DHL har en extra avgift på paket som går i retur till oss ( Ej uthämtat paket ) som tillkommer utöver den vanliga fraktkostnaden! Vi debiterar ingenting för det arbete samt emballagekostnader vi haft med din försändelse för att paketera och skicka ut den, vi debiterar enbart för den verkliga fraktkostnaden!

Dina personuppgifter
För att ge dig bästa möjliga service behöver vi ditt namn, postadress, telefonnummer och e-mejladress. Du som vill betala mot faktura måste uppge ditt personnummer tänk på att vid fakturabeställning kan vi/får vi endast skicka ut leverans till den adress du är folkbokförd på, detta är ett skydd emot bedrägeriförsök mot företaget! JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte ansvarar för all hantering av dina personuppgifter och kommer under inga omständigheter att lämnas ut till tredje person. Att lämna ut sitt personnummer är idag inget risktagande för dig som konsument eftersom alla personnummer idag är en offentlig handling!

Förändrade villkor
Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren utan varsel. Det är villkoren vid tidpunkten för din beställning som gäller.

Force Majeure
JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte befriar sig från påföljder och förpliktelser i händelser av krig, naturkatastrof, konflikter på arbetsmarknaden, myndigheters beslut, olyckshändelser och ändrad lagstiftning samt liknande händelser som ligger utanför vår kontroll och som påverkar våra ingångna avtal och utfästa förpliktelser på vår Internetsida.

Övrigt
Det juridiska namnet är: JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte. Organisationsnumret är SE710822337601. Företaget har sitt säte i SÖLVESBORG/BLEKINGE.  710822-3376

Rulla till toppen