Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

T4E AMMUNITION

Senaste produkterna

T4E AMMUNITION Letar du efter högkvalitativ ammunition för ditt vapen / markör? Då har du kommit rätt. Vår ammunition är utformad för att ge dig precision och pålitlighet varje gång du skjuter.

Vi saluför ammunition till samtliga kalibrar, kaliber .43 / kaliber .50 / kaliber .68

Pepparkulor / Massiva gummikulor / Polyballs / Tracerballs / Markerande plastkulor uv-färg / Paintballkulor / Kalk kulor mm.

Samma tillverkare är det på denna ammunitionen som de som tillverkar T4E vapnen, Umarex tillverkar tillförlitliga original produkter!

Då vi är auktoriserade återförsäljare av Umarex produkter i Sverige så ger detta en trygghet i köp hos oss samt att vi uppdaterar sortimentet kontinuerligt med nyheter inom dessa produkterna!

Med dess noggrant utvalda material och tillverkningsprocesser är vår ammunition optimerad för att maximera dina vapens prestanda. Varje kula är konstruerad för att ge jämn kraft och träffsäkerhet, vilket gör den perfekt för både träning och målskytte.

Vår ammunition är tillverkad för att vara kompatibel med samtliga T4E-markörer som vi saluför och ger dig en pålitlig och effektiv skjutupplevelse varje gång. Med dess kraftfulla prestanda och tillförlitlighet kan du lita på att vår ammunition kommer att prestera när det verkligen gäller.

Så varför kompromissa med din ammunition? Välj vår original ammunition och se skillnaden själv. Med dess överlägsna kvalitet och prestanda är det det självklara valet för alla som söker det bästa inom ammunition för T4E-sortimentet.

Rulla till toppen