Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

KRAL Arms PCP Luftgevär

Senaste produkterna

Otroligt prisvärda luftvapen, med en modern och väldigt tilltalande design.

Mycket fin, hög kvalité på Kral´s vapen!

Det är inte lätt att se eller förstå kvalitén på deras luftvapen genom en bild på en skärm, men de som varit på plats hos oss i butiken de förstår bättre när de väl ser produkterna i verkligheten vilken klass deras vapen håller, trots den låga prisbilden!

Vi kan skryta med att vi är den butik i Sverige idag som har det bredaste utbudet/sortimentet på Kral Arms pcp vapen i Sverige!

De gevär som vi erbjuder från Kral Arms har kalibern 5,5mm/.22 samt även 6,35mm/.25

Vi kan även ta hem på beställning i kalibern 4,5mm/.177 hör av er till oss i så fall så tittar vi på det!

Kral Arms breda PCP-serie heter Puncher. I Puncher- serien finns en modell för alla typer av skyttar och ändamål. Som köpare ställs du inför flera valmöjligheter när du vill införskaffa en Kral Puncher. Det första valet på flertalet av modellerna är lufttubens volym som finns från 230-850cc. För att få en symmetri och balans i vapnet ökar piplängden i takt med valet av tubvolym. Det andra valet är val av stock där det finns turkisk valnöt, komposit eller anodiserad aluminium att välja mellan.

Flera modeller finns tillgängliga, Puncher BigMax / Puncher Pro / Silent versioner / Marine versioner / Puncher Maxi / Puncher Mega / Syntetkolvar / Turkisk valnötskolv

Samtliga gevär levereras utan “öppna riktmedel” tanken är att man ska montera på ett kikarsikte, det ingår ej något kikarsikte med dessa gevären, men det finns att kunna köpa till separat, vi har ett brett utbud med lämpliga kikarsikten att välja på!

Samtliga luftgevär går att uppgradera till  fullfarts utförande med hjälp av fartomställare Art.nr FP109372   Kral Arms Fartomställare – Fullfart  vapnet kräver då en vapenlicens för innehav efter utfört montage!

Extra magasin finns att kunna köpa till kaliber 6.35mm / .25, de har art.nr FPK15108  Kral Självindexerande Magasin PCP 6,35 mm

Extra magasin finns att kunna köpa till kaliber 5,5mm / .22, de har art.nr FPK15107 Kral, Självindexerande magasin PCP Kaliber 5,5 mm / .22

Kral Arms har tillverkar högklassiska vapen i över 25 år.

Kral Arms fabrik är på hela 18.000 kvadratmeter och de över 250 anställda tillverkar mestadels PCP- och luftvapen som distribuerar till hela världen.

Kral Arms långsiktiga satsning har gjort att man kan producera bra luftgevär samt vapen till rimliga priser, utan att kompromissa på kvalité och design.

Rulla till toppen