Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Sök
Stäng denna sökruta.

Leupold Quick Release system

Senaste produkterna

Leupold Quick Release system

Framför dig har du ett av marknadens bästa system, som vänder sig till dig som vill ha ett tillförlitligt system med ett vapen, men flera alternativ av kikarsikten som du snabbt & enkelt kan skifta vid behov!

Jag själv använder mig av detta systemet, perfekt för att skifta mellan ett Drevjaktssikte/Rödpunktssikte/Öppna riktmedel för snabba skott, för att sedan mycket enkelt & snabbt bytas ut till ett kikarsikte för fasta pass med längre skjutavstånd, tillförlitligheten är 100% på detta systemet! Ringar och baser/klackar är tillverkade i stål!

Jag har monterat hundratals av detta systemet till jägare/skyttar utan några reklamationer eller klagomål, det enda jag fått höra är hur bra & prisvärt de tycker systemet är, ett svårslaget betyg med andra ord!

En produkt jag starkt kan rekommendera / Håkan Olofsson…

Detta Leupold Quick Release systemet erbjuder dig ett mycket säkert & hållbart sätt att montera ditt sikte på ditt vapen till en bråkdel av den kostnad dyra hakmontage kostar. Leupold´s QR stålringar låser fast mot QR stålbasen via en bygelmekanism, genom att vrida bygeln framåt låser mekanismen fast ringen i basen, snabblåset gör det snabbt & enkelt för dig att byta ditt sikte till ett annat, detta ger dig den stora fördelen att använda ett & samma sorts vapen till de flesta olika sorters jaktformer, du har med andra ord ETT VAPEN fast med flera olika sorters sikten till, fördelarna med detta är att du får större erfarenhet av ditt vapen, du blir mer van vid ett & samma vapen, systemet är till 100% tillförlitligt vad det gäller träffbilden efter ett kikarsiktesbyte (du måste dock som vanligt göra en inskjutning av varje kikarsikte en gång givetvis), ett kikarsiktesbyte tar dig inte mer än högst en minut att genomföra om du är ovan vid det, med lite vana bakom så sker det betydligt mycket snabbare! QR- ringarna gör det även möjligt för dig att förvara dina sikten separat vid längre resor mm på ett mycket enkelt & bekvämt sätt för att sedan monteras på i ett kick!

Rulla till toppen