Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Sök
Stäng denna sökruta.

Hoppe´s Boresnake

Senaste produkterna

Hoppe´s Boresnake

För dig som inte redan känner till denna alldeles förträffliga produkt så kan jag tala om följande om den!

-Ett av de mest praktiska/effektiva tillbehör som du kan få tag på för en mycket effektiv vapenvård av vapnets pipa!

-Snabbt & enkelt du drar rent loppet på vapnet på 10 sekunder, själv har jag tagit för vana att alltid ha en boresnake med mig ut på jaktpasset/skjutbanan, ryms i en benficka väger ingenting samt tar ingen plats i anspråk.

-Mycket effektivt, loppet blir spegelblankt på en genomdragning, jag har tagit för vana att dra loppet på mina vapen innan jag ställer in dem i vapenskåpet oavsett om man skjutit eller ej, det är så smidigt och lätt.

-Ska man förvara vapnen en lite längre tid eller vill ge pipan en riktig genomkörare kan man med fördel behandla den främre delen av boresnaken med Venom Gun Cleaner och den bakre delen av boresnaken med Venom Gun Oil, du finner dessa produkter att köpa antingen styckvis eller tillsammans till ett paketpris här inne.

-Enkelt underhåll, blir boresnaken allt för smutsig så går den att tvätta, antingen för hand med lite diskmedel eller lägg den i en påse i tvättmaskinen.

-Finns tillgänglig till så gott som samtliga förekommande kalibrar på marknaden, jag saluför hela deras sortiment här inne!

-En riktigt bra produkt som jag verkligen varmt kan rekommendera till er!

   /Håkan Olofsson

Rulla till toppen