Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Rea!

T4E HDB 68 Gevär

Det ursprungliga priset var: 2695,00 kr.Det nuvarande priset är: 2399,00 kr.

Tillgänglighet: Endast 2 kvar i lager

T4E HDB 68 gevär med dubbelverkande avtryckare som tillåter mycket snabb avfyrning.

Quick piercing system som med ett lätt slag i botten aktiverar kolsyrepatronen.

Även detta vapen har samma typ av system som många av de övriga produkterna i T4E sortimentet, du kan ha geväret liggandes fullt förberett med fullt magasin samt med kolsyrepatron i geväret, denna ligger då obruten fram tills du snabbt behöver få det skjutklart, med ett lätt slag bak på botten punkterar man då co2 12g patronen och gör geväret redo för att avfyras väldigt snabbt!

Kolsyrepatronen monteras med flaskhalsen emot dig/utåt, denna kan sedan punkteras vid en nödsituation genom ett lätt slag på botten.

Detta gör att man kan förvara geväret liggandes om en situation uppstår som gör att man snabbt behöver få den fullt brukbar/funktionell!

När man trycker in emergency knappen/aktiverar geväret, så åker en liten svart metall pinne ut med en röd markering i, denna sitter belägen ovanför greppet längst bak på geväret, en bra funktion så att man vet om geväret är brukbart eller ej!

Det interna magasinet rymmer hela 16st kulor i kaliber .68 och är väldigt enkelt att ladda.

Vapnet drivs av 1st co2 12g patron!

Som ammunition till detta vapen finns följande: Massiva gummikulor / Pepparkulor / Kalkkulor / Uv-färg fyllda kulor / Paintball kulor / Polyballs mm. mm. !

50-Pack Gummikulor Kal.68 HDS Power Rubberball

T4E PB 68 Pepparkulor Vit Kaliber .68 2,06g 10-pack

Markerande Kalk kulor, vit, Kaliber .68 till T4E, 10-Pack

Markerande Plastkulor, grön .68 till T4E, 10-Pack

T4E SPORT PAB 68 PAINTBALLKULOR GUL 500 PACK

T4E Practise PLB 68 Polyballs .68 4,67g 100-Pack

Samtliga tänkbara tillbehör återfinns här nedanför texten under   Tillbehör till produkten!

T4E HDB 68 är en imponerande och mångsidig produkt med många användningsområden som tar din upplevelse av luftvapen till en helt ny nivå. Med hög kvalitet och precision erbjuder T4E HDB 68 en realistisk och spännande skjutupplevelse.

T4E HDB 68 är en kraftfull och pålitlig home defence produkt som är speciellt utformad för att säkerställa din personliga säkerhet och skydda ditt hem. Med sin imponerande prestanda och användarvänliga funktioner är detta ett utmärkt val för att säkerställa tryggheten för dig och dina nära och kära.

En av de mest framstående egenskaperna hos T4E HDB 68 Home Defence är dess stora kaliber på 68. Denna kaliber erbjuder en optimal balans mellan kraft och precision, vilket ger dig förtroendet att kunna hantera potentiella hot på ett effektivt sätt. Oavsett om du behöver avskräcka inkräktare eller snabbt reagera på en farlig situation, kommer T4E HDB 68 Home Defence att vara din pålitliga följeslagare.

Dessutom är T4E HDB 68 Home Defence utrustad med en ergonomisk design som gör den enkel att hantera och använda, även under stressiga situationer. Dess greppvänliga yta och balanserade vikt ger dig en stabil och bekväm skjutupplevelse. Du kan lita på att denna produkt ger dig den nödvändiga precisionen och kontrollen för att ta snabba och exakta skott när det väl behövs.

T4E HDB 68 Home Defence är också utrustad med en pålitlig hög magasinskapacitet på 16 skott för att säkerställa att du har tillräckligt med ammunition när du behöver dem som mest. Detta minimerar avbrott och ger dig möjlighet att fokusera på att hantera situationen framför dig.

T4E HDB 68 är utrustad med en rad funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har ett öppet riktmedel/sikte för ökad noggrannhet och har även dubbla integrerade Weaver/Picatinny-skenor för att enkelt kunna montera tillbehör så som kikarsikte/rödpunktssikte/lasersikte mm. eller taktisk lampa. T4E HDB 68 har också en manuell säkring som förhindrar oavsiktlig avfyrning och skyddar användaren.

Slutligen är T4E HDB 68 Home Defence en mångsidig produkt som är kompatibel med olika typer av ammunition, inklusive gummikulor och pepparkulor det finns även kalk kulor samt markerande plastkulor och även paintball kulor att välja på. Detta ger dig flexibilitet att anpassa ditt skytte efter dina specifika behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är T4E HDB 68 Home Defence en pålitlig och kraftfull produkt som garanterar din personliga säkerhet och skyddar ditt hem. Med sin imponerande prestanda, användarvänliga design och omfattande säkerhetsåtgärder är detta en produkt du kan lita på i kritiska situationer. Oavsett om det handlar om att avskräcka hot eller försvara dig själv och dina nära och kära, är T4E HDB 68 Home Defence det perfekta valet för ditt hemförsvar/målskytte!

Egenskaper

T4E HDB 68 gevär

 • Integrerat magasin som rymmer 16 skott
 • Quick-Piercing system
 • Double Action
 • Picatinny Rails

Specifikation

T4E HDB 68 gevär

 • T4E HDB 68  är en förkortning för    Training 4 Engagement Home Defence Blaster kaliber .68
 • Vikt   1600 g
 • Kaliber   .68
 • Drivning   Co2
 • Totallängd   638 mm
 • Magasin kapacitet   16 skott
 • Anslagsenergi   7,5 J
 • Avtryck   Double Action Only
 • Skott per kolsyrepatron   24 st

T4E – TRAINING FOR ENGAGEMENT

T4E erbjuder brottsbekämpning och militär utbildningsmateriel med äkta vikt, känsla och handling för att ge den mest realistiska träningsupplevelsen som möjligt, T4E HDB .68 är även en del av detta utbudet!

Träning med dessa autentiska repliker ger bättre kvalitetsutbildning och bättre reaktion på verkliga scenarier.

Dess produkter har högsta kvalitet samtidigt som den är kostnadseffektiv för alla budgetar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”T4E HDB 68 Gevär”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

Rulla till toppen