Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Diaboler GAMO EXPANDER .177 / 4,5mm

59,00 kr

Tillgänglighet: Endast 1 kvar i lager

Diaboler GAMO EXPANDER .177 luftgevärs diaboler har designats för att ge maximal effekt och expansion. 

Diaboler GAMO EXPANDER .177 är designad för att ge maximal effekt och expansion tack vare dess specialdesignade hålspets som ger viss svampeffekt.

-Asken rymmer 250 Diaboler.

-Vikt:    0,49g     7,87 Grain

Finns tillgänglig även i kaliber .22 / 5,5mm   Diaboler GAMO EXPANDER .22 / 5,5mm

Diaboler GAMO EXPANDER .177

Välkommen till spännande världen av luftgevärsskytte med Gamo Expander! Denna beskrivning ger dig en närmare titt på dessa premium luftgevärs diaboler som är designade för att ge dig en överlägsen och exakt skjutupplevelse.

Gamo Expander .177 Diaboler är av högsta kvalitet och tillverkade med noggrannhet för att möta de höga standarder som Gamo står för. Varje diabol har en kaliber på .177, vilket gör dem perfekta för både fritidsskyttar och erfarna skyttar som söker precision och träffsäkerhet.

Expanderande design: Dessa diaboler är speciellt utformade för att expandera när de träffar målet, vilket gör dem idealiska för jakt och även till målskytte på lite längre avstånd. Expansionen ökar effektiviteten och minskar risken för överpenetration, vilket ger dig en mer kontrollerad och effektiv skottplacering.

Precision och noggrannhet: Gamo har dedikerat sig till att tillverka diaboler av högsta kvalitet. Varje projektil är formad med precision för att ge en jämn ballistik och träffsäkerhet på olika avstånd. Du kan känna dig trygg med att dina skott kommer att nå målet med precision varje gång.

Optimal balans: Gamo Expander är utformade för att ha en optimal balans mellan vikt och aerodynamik. Detta bidrar till en stabil kulbana och minskar chansen för störningar som kan påverka din träffsäkerhet negativt.

Mångsidighet: Oavsett om du ägnar dig åt fritidsskytte, träning eller jakt, så är Gamo Expander .177 Diaboler ett utmärkt val. Deras höga kvalitet och pålitliga prestanda gör dem till ett perfekt komplement till ditt luftgevär och ger dig möjlighet att uppnå dina skjutmål.

Gamo Expander är den perfekta ammunitionen för luftgevärsentusiaster som värdesätter precision, träffsäkerhet och effektivitet. Deras expanderande design och noggranna tillverkning gör dem till ett pålitligt val för både målskytte och jakt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skytt, kommer du att uppskatta den överlägsna prestandan och mångsidigheten som dessa diaboler erbjuder. Ta dina skytteupplevelser till nya höjder med Gamo Expander .177 Diaboler!

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Diaboler GAMO EXPANDER .177 / 4,5mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen