Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Diaboler GAMO PRO-MAGNUM .177 / 4,5MM

110,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Gamo Pro-Magnum är en 4,5mm pellets för dig med lite högre krav än en standard diabol. 

Diaboler GAMO PRO-MAGNUM .177 den här luftgevärskulan ger dig utmärkt prestanda och fin precision för sitt pris.

-Varje ask innehåller 500 skott.

-Vikt:    0,49g    7,56 grain

Diaboler GAMO PRO-MAGNUM .177 / 4,5MM

Diaboler GAMO PRO-MAGNUM .177 / 4,5MM är enastående ammunition som är speciellt utformad för att leverera oöverträffad precision och kraft i luftgevär med kaliber 4,5 mm (.177). Denna produkt är ett utmärkt val för både erfarna skyttar och nybörjare som vill maximera sin träffsäkerhet och få en riktigt spännande skjutupplevelse.

Högkvalitativt material:
Varje diabol tillverkas med omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet för att säkerställa en jämn och stabil flygbana. Den perfekta balansen mellan vikt och form gör att diabolerna behåller enastående precision och energiöverföring vid varje skott. Dessutom är de utformade för att minimera risken för avvikande flygbana eller felrotation.

Ökad precision och träffsäkerhet:
GAMO PRO-MAGNUM diaboler är särskilt populära för deras otroliga precision och förmåga att upprätthålla en stabil bana över längre avstånd. Skyttar kan lita på att dessa diaboler ger dem möjlighet att nå sina mål med precision och konsekvens, vilket ger dem en fördel i både träning och tävlingssammanhang.

Högre energiöverföring:
Dessa diaboler är utformade för att ge en imponerande energiöverföring vid träff. Med en perfekt balans mellan vikt och form har de förmågan att leverera en kraftfull träff vid kontakt med målet. Detta gör dem idealiska för jakt, fältskytte eller andra situationer där tillförlitlig energiöverföring är avgörande.

Mångsidig användning:
GAMO PRO-MAGNUM diaboler är utformade för att fungera smidigt i olika typer av luftgevär med kaliber 4,5 mm (.177). Oavsett om du har ett fjädervapen, PCP-gevär eller CO2-drivet vapen, kan du lita på att dessa diaboler kommer att prestera på absolut toppnivå.

Om du söker efter högpresterande diabol som levererar precision, kraft och pålitlighet, så är Diaboler GAMO PRO-MAGNUM .177 / 4,5MM det självklara valet. Med deras överlägsna material och noggranna tillverkning, kommer dessa diaboler att ta din skytteupplevelse till nya höjder och hjälpa dig att nå dina mål med imponerande träffsäkerhet. Oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare, kan du lita på att dessa diaboler ger dig det stöd du behöver för att bli en mästare inom luftgevärsporten.

Tänk på säkerheten vid allt skytte, investera i ett par Skyddsglasögon/Skytteglasögon, SG1 Combat Zone

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Diaboler GAMO PRO-MAGNUM .177 / 4,5MM”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

Rulla till toppen