Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

JSB Luftvapenammunition

Senaste produkterna

JSB Luftvapenammunition

Helt nytt fabrikat & märke på väg upp här inne, knappast helt okänt i luftvapen sammanhang, många kunder är det som frågat efter just detta sortimentet…    

Nu kommer det upp här inne!

Nedan kan du välja på att söka efter JSB ammunition antingen på seriemodell eller söka på din kaliber!  

Du finner både överdimensionerade samt även underdimensionerade luftvapen diaboler till ditt luftvapen här inne!

Är man osäker på vad/vilken storlek som passar just ditt luftvapen bäst…

Det finns i sortimentet ammunitionsaskar (Testammunition) som du kan använda dig av för att klargöra vilken kaliber som passar optimalt till just ditt luftvapen, de innehåller ett mindre antal kulor av ett flertal olika kalibrar, vikter, utformning.

Några frågor, mejla mig eller slå en signal…

      JSB   Världens bästa diaboler!

Den viktigaste faktorn för att ge en riktigt bra precision hos luftvapen är valet av ammunitionen. Det spelar ingen roll hur bra/dyrt vapen man har, laddar man med fel diaboler kommer precisionen aldrig att bli riktigt bra. Detta är minst lika viktigt även för enklare luftvapen. Hittar man rätt form, storlek och vikt, krymper inte sällan en medioker träffbild radikalt. Man löser 9 av 10 fall med precisionsproblem hos luftvapen, bara genom att byta ammunition -i de flesta fall till någon diabol från JSB.

JSB är att räkna in som världens främsta tillverkare av diaboler för luftvapen. De flesta som tävlar i någon av långhålls grenarna inom luftvapen använder idag någon modell från den tjeckiska tillverkaren. Under Field Target World Championship i Italien 2011 använde fler än 90% av de tävlande deltagarna ammunition från JSB!

Hemligheten bakom JSB´s framgångar ligger i kvalitén i både materialet och tillverkningsprocessen. Hög kunskap och en unik utformning med flera olika vikter och storlekar gör att man exakt kan matcha diabolen till pipan. JSB anger exakta mått på sina diaboler. T.ex. är 4,49mm, 4,51mm och 4,52mm alla diaboler för vapen i kaliber 4,5mm (.177). Alla pipor är olika stora men de flesta pipor tycks föredra en diabol något större än angiven kaliber. 4,52mm och 5,52mm är därför bland de populäraste storlekarna.

Rulla till toppen