Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Diabol JSB KO Slugs MK II Hålspets .25 / 6,35mm – 2,170g 150st

169,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Diabol JSB KO Slugs Upptäck den senaste innovationen inom luftgevärsskytte med Diabol JSB KO Slugs MK II i deras helt nya form. Denna banbrytande ammunition är utformad för att leverera enastående prestanda och precision, och den nya formen tar dessa fördelar till en helt ny nivå.

Diabol JSB KO Slugs MK II har genomgått omfattande forskning och utveckling för att säkerställa att varje skott är konsekvent och träffsäkert. Den nya formen är optimerad för att minimera luftmotståndet och ge en stabil flygning genom luften, vilket resulterar i enastående långdistansprestanda och precision. Oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare kommer dessa slugs att förbättra din skjutupplevelse.

Dessutom är Diabol JSB KO Slugs MK II tillverkade med högsta kvalitet och noggrannhet. Varje slug är gjuten med precision för att säkerställa enhetliga dimensioner och vikt, vilket resulterar i minimal variation skott efter skott. Detta ökar inte bara träffsäkerheten, utan ger också en jämn och pålitlig prestanda under olika förhållanden.

Oavsett om du är inriktad på tävlingsskytte, jakt eller bara vill ha en enastående skjutprestanda under dina träningssessioner, är Diabol JSB KO Slugs MK II i den nya formen det perfekta valet. Upplev kraften i avancerad ammunitionsteknik och ta din skjutning till nästa nivå med dessa imponerande slugs.

Specifikation

Diabol JSB KO Slugs MK II

  • Form   Slug
  • Diameter   6,35 mm
  • Kulvikt   2,17 g
  • Kulvikt    33,49 grains
  • BC   0.093
  • Kaliber    6,35 mm
  • Antal per förpackning    150 st

Du har väl inte missat att denna diabolen även finns i denna något överdimensionerade utförandet   JSB KO Slugs, 6,37mm .25 – 2,170g / 33,49 grains

JSB

DEN VIKTIGASTE FAKTORN för bra precision hos luftvapen är ammunitionen. Det spelar ingen roll hur bra eller dyrt vapen man har, laddar man med fel diaboler kommer precisionen alltid att bli lidande. Det är minst lika viktigt för enklare luftvapen. Hittar man rätt form, storlek och vikt på sin ammunition, kommer träffbilden minska radikalt.

*Vi löser 9 av 10 fall med precisions problem hos luftvapen, bara genom att byta ammunition.

JSB är en av världens främsta tillverkare av diaboler för luftvapen. De flesta som tävlar i någon av långhålls grenarna använder idag någon modell från den tjeckiska tillverkaren. Under Field Target World Championship i Italien 2011 använde fler än 90% av de tävlande ammunition från JSB!

Hemligheten ligger i kvalitén i både material och tillverkningsprocess. Hög kunskap och en unik utformning med flera olika vikter och storlekar gör att man exakt kan matcha diabolen till pipan. JSB anger exakta mått på sina diaboler (gäller ”huvudet”). T.ex. är 4,49mm, 4,51mm och 4,52mm alla diaboler för vapen i kaliber 4,5mm (.177). Alla pipor är olika stora men de flesta pipor tycks föredra en diabol något större än angiven kaliber. 4,52mm och 5,52mm är de populäraste storlekarna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Diabol JSB KO Slugs MK II Hålspets .25 / 6,35mm – 2,170g 150st”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

Rulla till toppen