Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

RWS Diaboler Superpoint Extra, S-POINT, 5,5mm / .22, 0,94G, 500/ask

159,00 kr

Tillgänglighet: Endast 2 kvar i lager

RWS, Diabol, Superpoint Extra, S-POINT, 5,5mm / .22, 0,94G, 500/ask

RWS Superpoint Extra S-Point 0,94 g är en något tyngre, slät luftvapen diabol med en konisk huvudform, (spetskula) detta ger diabolen ett bra ergonomiskt fördelaktigt luftmotstånd vilket gör diabolen extra lämplig för siluett skytte samt även för jakt/skadedjursbekämpning på lite längre avstånd.

På grund av dess något högre vikt samt även en optimerad viktfördelning på diabolen så uppnår den en särskilt hög penetrations och djupgående kraft med hög precision i.

  • Kullängd: 8,70 mm.
  • Diabolens utformning: Spetskula.
  • Kulvikt: 0.94 g.
  • Kuldiameter/Kaliber: 5,50 mm / .22
  • Antal diaboler: 500 stycken, levereras i en stilfull plåtask…

Letar du efter det ultimata ammunitionsvalet för din luftgevär? Då behöver du inte leta längre! RWS Diaboler Superpoint Extra, S-POINT, 5,5 mm är den perfekta ammunitionen som levererar enastående precision och överlägsen träffsäkerhet.

Med sin högkvalitativa design och noggranna tillverkning är RWS Diaboler Superpoint Extra den ultimata diabolen för både tävlingsskyttar och entusiaster som strävar efter att förbättra sin skyttefärdighet. Denna diabol är utformad för att ge optimal balans, stabilitet och penetration för att maximera ditt träffresultat.

Med en kaliber på 5,5 mm är dessa diaboler kompatibla med en rad olika luftgevär, vilket ger dig mångsidighet och flexibilitet när det gäller vapenval. Oavsett om du är intresserad av sportskytte, jakt eller bara vill förbättra din träffsäkerhet, kommer RWS Diaboler Superpoint Extra att ge dig det bästa av både precision och kraft.

Dessa diaboler är tillverkade av högkvalitativt bly och har en speciellt utformad spets som optimerar balansen och aerodynamiken. Detta resulterar i enastående stabilitet i luften och exceptionell energiöverföring vid träff, vilket ger dig möjlighet att träffa dina mål med precision och precision.

För att säkerställa att varje diabol uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och prestanda, genomgår RWS Diaboler Superpoint Extra en strikt kvalitetskontrollprocess under tillverkningen. Detta garanterar att du alltid får en pålitlig och konsekvent ammunition som uppfyller dina förväntningar varje gång du skjuter.

Sammanfattningsvis är RWS Diaboler Superpoint Extra, S-POINT, 5,5 mm den ultimata ammunitionen för alla luftgevärsskyttar. Med sin oöverträffade precision, träffsäkerhet och pålitlighet kommer dessa diaboler att ta ditt skytte till en helt ny nivå. Investera i kvalitet och välj RWS Diaboler Superpoint Extra för att maximera ditt skyttepotentiell och nå enastående resultat varje gång du siktar och avfyrar ditt vapen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”RWS Diaboler Superpoint Extra, S-POINT, 5,5mm / .22, 0,94G, 500/ask”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen