Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

RWS S-H-POINT Diaboler .22 / 5,5 Hålspets 0,92G 500/ask

189,00 kr

Tillgänglighet: I lager

RWS Hålspets Diaboler .22  / 5,5mm   0,92G 500/ask

RWS Super-H-Point är en hålspets diabol som vid träff garanterar en snabb expansion och maximal skadeeffekt, RWS Hålspets Diaboler .22 har utvecklats speciellt för användning ute i fält för skadedjursbekämpning och ser till att leverera ett chockerande slag mot allt småvilt.

Dess låga vikt gör det till ett bra val för lätta och medel starka/kraftiga luftgevär.

Precis som för alla andra hålspets diaboler så är skjutavståndet bäst på korta till medel långa avstånd!

-Kullängd: 8,00 mm

-Kulvikt: 0.92 g

-Kuldiameter/kaliber: 5,50 mm .22

-Antal diaboler: 500 stycken, levereras i en stilfull plåtask.

-Made in Germany !

RWS S-H-POINT Diaboler .22

– Precision och prestanda i ett!

RWS S-H-POINT Diaboler .22 är det ultimata valet för dig som vill ha överlägsen precision och prestanda i dina luftvapen. Dessa diaboler är tillverkade med noggrannhet och expertis av RWS, ett känt namn inom kvalitetsammunition. Med deras banbrytande teknologi och exceptionella design kommer dessa diaboler att ta din skytteupplevelse till nya höjder.

Den första sak du märker med RWS S-H-POINT Diaboler .22 är deras unika spetsdesign. Varje diabol är utrustad med en innovativ och patenterad huvudspets, vilket ger enastående precision och utmärkt luftgenomträngning. Denna speciella spetsdesign gör att diabolerna kan penetrera målet snabbt och exakt, vilket resulterar i optimal träffsäkerhet och pålitlig prestanda varje gång du avfyrar ditt vapen.

RWS S-H-POINT Diaboler .22 är tillverkade av högkvalitativt bly av högsta standard. Denna materialkvalitet säkerställer en konsekvent och jämn vikt, vilket är avgörande för att uppnå maximal precision och stabilitet i flygbanan. Med dessa diaboler kan du vara säker på att varje skott du tar kommer att vara exakt och målinriktat.

Dessutom har RWS S-H-POINT Diaboler .22 en utmärkt aerodynamisk profil som minimerar luftmotståndet och ger överlägsen räckvidd och träffsäkerhet. Dessa diaboler är perfekta för både tävlingsskytte och jakt, där varje millimeter kan göra skillnad. Oavsett om du siktar på små mål på avstånd eller behöver en träffsäker diabol för jaktändamål, kan du lita på RWS S-H-POINT Diaboler .22 för att leverera resultatet du söker.

Slutligen är RWS S-H-POINT Diaboler .22 kända för sin tillförlitlighet och hållbarhet. Varje diabol är tillverkad med noggrannhet och noggrant testad för att säkerställa att den uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Med dessa diaboler kan du vara säker på att de kommer att prestera på toppnivå varje gång du använder dem.

Så om du letar efter diaboler som kombinerar precision, prestanda och tillförlitlighet, behöver du inte leta längre. RWS S-H-POINT Diaboler .22 är det perfekta valet för alla skyttar som strävar efter det bästa. Ta din skytte till nästa nivå med RWS S-H-POINT Diaboler .22 och upplev en helt ny nivå av träffsäkerhet och prestanda.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”RWS S-H-POINT Diaboler .22 / 5,5 Hålspets 0,92G 500/ask”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen