Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Kulfång med signalklocka 14x14cm

(2 kundrecensioner)
SKU NM31630 Categories ,

169,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Kulfång med signalklocka 14x14cm är ett standard kulfång för måltavlor med måtten 14x14cm anpassat för maximalt 10 joule i anslagsenergi för luftvapen!

Kulfång med signalklocka 14x14cm

– Håll koll på din träffsäkerhet!

Vill du förbättra din skjutträning och ta din träffsäkerhet till en helt ny nivå? Då är Kulfång med Signalklocka den perfekta följeslagaren för dig! Med sin standard storlek på 14×14 cm och innovativa funktioner kommer detta kulfång att revolutionera din skjutupplevelse.

Det som verkligen skiljer detta kulfång från mängden är den integrerade signalklockan. När du träffar målet kommer den tydliga och hörbara klocksignalen att tydligt indikera din träff. Detta ger dig omedelbar feedback.

Det är som att ha en personlig tränare vid din sida, redo att guida dig till perfektion i ditt luftvapenskytte!

Kulfånget är tillverkat av högkvalitativt och hållbart material, vilket garanterar långvarig användning och motståndskraft mot skott efter skott. Den kompakta storleken gör den lätt att transportera och enkel att montera upp på skjutbanan eller på din egen bakgård. Den kan också användas med olika kaliber alternativ och typer av ammunition, vilket gör den mångsidig och anpassningsbar till dina specifika behov.

En annan fördel med detta kulfång är dess enkla och praktiska design. Den har ett pålitligt upphängnings system som gör att du snabbt och enkelt kan byta ut målet när det är dags för en ny omgång. Dessutom är det enkelt att rengöra, vilket sparar både tid och energi.

Så oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare, kommer Kulfång med Signalklocka att ta din träffsäkerhet till nya höjder. Ge dig själv den konkurrensfördel du förtjänar och överträffa dina egna förväntningar varje gång du siktar och avfyrar. Skjut med precision, träna med självsäkerhet och dominera skjutbanan med detta fantastiska kulfång!

Beställ ditt Kulfång med Signalklocka idag och se själv vilken skillnad det kan göra för ditt skjutande. Missa inte denna möjlighet att ta din träffsäkerhet till nästa nivå!

Förslag på måltavlor med måtten 14x14cm finner du här nedanför under Tillbehör till produkten!

2 recensioner av Kulfång med signalklocka 14x14cm

  1. Per Wellton (verifierad ägare)

    Funkat jättebra och Håkansson bemötande finns det absolut inget att anmärka på

  2. Joakim Westerberg (verifierad ägare)

    Fungerar bra, och “plinget” är lite extra inspirerande.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

Rulla till toppen