Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Magasin Luftpistol Glock 19 4,5mm Co2 Stålrundkulor

SKU FP5.8358.1 Category

269,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Magasin Luftpistol Glock 19 4,5mm Co2 Stålrundkulor

Välkommen till den spännande världen av luftpistolskytte med det här högkvalitativa magasinet till Glock 19 4,5mm luftpistol. Designat för att ge dig en autentisk och realistisk upplevelse, är detta magasin ett perfekt tillbehör för alla Glock-entusiaster och luftpistolsskyttar.

Magasinet är tillverkat av hållbar och robust konstruktion i högkvalitativt material, vilket garanterar en lång livslängd och pålitlig prestanda. Den passar perfekt till Glock 19 luftpistolen och är kompatibel med 4,5mm stålrundkulor. Magasinet har en kapacitet på 16 stålrundkulor, vilket ger dig tillräckligt med skott för att njuta av en längre skyttesession utan att behöva ständigt ladda om.

Med hjälp av Co2-patroner (säljs separat) får du en kraftfull källa till drivmedel för din luftpistol. Detta möjliggör en imponerande utgångshastighet för dina stålrundkulor, vilket ger en realistisk känsla och precision vid varje skott. Co2-drivsystemet är enkelt att använda och gör det möjligt att snabbt byta patroner för minimal avbrott i ditt skytte.

Det ergonomiska designen på magasinet säkerställer en bekväm och säker hantering under användning. Den glatta ytan och de precisions skurna spåren gör det enkelt att ladda magasinet och säkerställer en jämn matning av stålrundkulorna för optimal prestanda.

Detta magasin till Glock 19 4,5mm luftpistol är det perfekta tillbehöret för att förbättra din skytteteknik och ha roligt samtidigt. Oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare, kommer detta magasin att ge dig en realistisk och spännande upplevelse varje gång du använder din luftpistol.

Välj kvalitet, pålitlighet och prestanda med magasinet till Glock 19 4,5mm luftpistol. Gå vidare och ta din luftpistolsskytte till nästa nivå!

Magasin som passar till Glock 19  med  Art.nr FP5.8358  Glock 19 Luftpistol 4,5mm

-Specifikationer-

Magasin Luftpistol Glock 19

-Original tillbehör från Umarex

-Kaliber: 4,5 mm ( 4,42mm ) Stålrundkulor..

-Magasin kapacitet: 16 skott..

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magasin Luftpistol Glock 19 4,5mm Co2 Stålrundkulor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

Rulla till toppen