Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Nikko Stirling

Senaste produkterna

Dessutom är detta Nikko Stirling´s senaste kikarsiktes modeller, ej några gamla utgångna modeller, till riktigt bra priser!

GARANTI på samtliga av Nikko Stirlings kikarsikten är lagd till 25 år, då man ej kan erbjuda livstids garanti i Sverige, elektroniken har du 5 års garanti på, med så generösa garanti tider så förstår man snabbt hur prisvärda dessa kikarsikten är!

Nikko Stirling grundades för över 60 år sedan av australiensaren Malcolm John Fuller.

Från starten har inriktningen uteslutande legat på tillverkning av kikarsikten och idag erbjuder man något för de flesta ändamål.

Från enklare sikten för entusiaster till högpresterande modeller med mer specialiserade egenskaper för skytte på långa avstånd.

Nikko Stirling har alltid varit mycket lyhörda, följt trender och lyssnat på vad som efterfrågas.

Målet har alltid varit att utveckla kikarsikten som kombinerar kvalitet med prisvärdhet.

-Låt dig inte luras av den låga prisbilden på kikarsiktena från Nikko Stirling!

Titta och jämför gärna med kikarsikten i samma prisklass.

Chansen är stor att du kommer att förstå varför Nikko Stirling ofta anses ge mest sikte för pengarna.

-Det ska tilläggas att Nikko Stirling kikarsikten är ett märke/fabrikat som jag själv personligen har monterat hundratal av till kunder under årens lopp som aktiv inom jakt & skytte branschen, ett flertal av deras kikarsiktes modeller sitter dessutom monterade på mina egna vapen sedan flera år tillbaka!

-Vad jag kan säga om Nikko Stirling kortfattat är att de ligger mycket bra till jämfört mot andra märken/fabrikat i denna prisklass, de är minst sagt mycket prisvärda kikarsikten och jag själv har ännu inte behövt avstå ett skott på grund av att inte kikarsiktet räcker till!

Rulla till toppen