Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Sök
Stäng denna sökruta.

Vapen Libell Långhålls skytte Hel ring 30mm Kikarsiktestub

189,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Vapen Libell, Vattenpass, Långhålls skytte, Hel ring 30mm Kikarsiktes tub

Här kommer en efterfrågad produkt…

Vattenpass/Libell för att säkerställa en exakt vertikal linjering mellan vapnet och kikarsiktet.

Passar till 30mm tub på kikarsiktet, Används framförallt vid långhålls skytte för att se att du håller geväret/siktet rätt i våg, då detta markant påverkar ballistiken vid långa skjutavstånd.

Provtestad/provskjuten med vapen i magnum kaliber utan problem!

Finns även i en annan version där man monterar på libellen direkt på weaverskena/Picatinny basen. ( Art.Nr FP89.990Vapen Libell, Vattenpass, Långhållsskytte

Vapen Libell Långhålls skytte

Perfekt för Långhålls skytte med Hel ring 30mm Kikarsiktes tub

Vapen Libell Vattenpass är den ultimata lösningen för dig som ägnar dig åt långhålls skytte och vill ha den bästa möjliga precisionen och noggrannheten. Det här vattenpasset, speciellt utformat för en hel ring 30mm kikarsiktes tub, kommer att förvandla din skytteupplevelse till något helt extraordinärt.

När det gäller långhålls skytte är exaktheten avgörande. Varje minsta avvikelse kan påverka resultatet av ditt skott. Med Vapen Libell Vattenpass kan du vara säker på att din kikarsiktes tub är perfekt justerad och horisontellt stabil. Detta gör det möjligt för dig att fokusera helt och hållet på ditt mål och skjuta med fullt förtroende.

Det här vattenpasset är inte bara otroligt användbart, det är också otroligt robust och pålitligt. Tillverkat av högkvalitativa material är det konstruerat för att klara av de tuffaste förhållandena och motstå stötar och vibrationer. Oavsett om du befinner dig i extrem hetta, iskyla eller våta förhållanden, kan du lita på att Vapen Libell Vattenpass kommer att leverera prestanda och hållbarhet i världsklass.

En annan fantastisk funktion hos Vapen Libell Vattenpass är dess enkelhet att installera och använda. Det är utformat för att passa perfekt på din hel ring 30mm kikarsiktes tub och kräver ingen komplicerad installation eller justering. Du kan snabbt och smidigt få igång det och vara redo att träffa dina mål på nolltid.

Sammanfattningsvis är Vapen Libell Vattenpass det ultimata verktyget för långhålls skyttar som strävar efter perfektion. Med sin enastående noggrannhet, robusthet och enkelhet kommer det att hjälpa dig att nå nya nivåer av skicklighet och framgång. Ge dig själv fördelen du förtjänar med Vapen Libell Vattenpass och upplev en helt ny nivå av skytteprecision.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vapen Libell Långhålls skytte Hel ring 30mm Kikarsiktestub”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen