Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Sök
Stäng denna sökruta.

Mellanlägg till gevärskolv, Svart

150,00 kr230,00 kr

Mellanlägg till gevärskolv, Svart

Att ha ett korrekt anlägg är nog så viktigt för ett bra skytte det vet nog de flesta, här kommer lite produkter samt information för att göra en riktig inställning av kolven på längden lite enklare för dig!

Det är ju tyvärr inte så enkelt så att alla gevär passar till alla, detta beror på många faktorer, vad det gäller längden så påverkas den rent allmänt av att vi har ju oftast olika längd på våra armar, en del har korta armar & en del har långa armar.

En generell tumregel för att veta hur lång en kolv ska vara för att passa till skytten rent längdmässigt är att om man låter geväret vila i en hand, vinkla ut det i 45 grader från kroppen, håll bakkappan tätt mot armvecket, nu ska fingerblomman på pekfingret ligga centrerad mot avtryckaren.

-Når du inte fram med pekfingret är kolven för lång och då behöver du istället korta ner kolven.

-Når du fram för långt med pekfingret behöver du förlänga kolven för att få till rätt längd, håll avtryckarfingret centrerat mot avtryckaren & kontrollera hur mycket mellanrum du nu har mellan bakkappan & armvecket.

Dessa mellanläggen som jag har här håller måtten 14,3cm på längden samt 5,1cm på bredden.

Mellanläggen passar både till hagelgevär samt även till studsare, kontrollera bara så att ovanstående mått på längden samt bredden passar till ditt gevär!

Mellanlägg till gevärskolv, Svart

Mellanläggen finns i olika valbara tjocklekar enligt följande!

-Mellanlägg Tjocklek: 4mm, Bredd: 51mm, Längd: 143mm.

-Mellanlägg Tjocklek: 6mm, Bredd: 51mm, Längd: 143mm.

-Mellanlägg Tjocklek: 8mm, Bredd: 51mm, Längd: 143mm.

-Mellanlägg Tjocklek: 12mm, Bredd: 51mm, Längd: 143mm.

-Mellanlägg Tjocklek: 24mm, Bredd: 51mm, Längd: 143mm.

Montera bort bak kappan, för att få till välvningen mot kolven går det att värma mellanlägget och forma det så att det överensstämmer med kolvens utformning, en värmepistol fungerar för denna uppgift, mät sedan ut för skruvhålen så att de hamnar rätt, borra hål för dem, montera sedan ihop det med din bakkappa, rita nu av överflödigt mellanlägg som ligger utanför kolven, montera bort mellanlägget & slipa till kanterna (bandputs fungerar bra) så att de passar med din kolv, montera sedan på det mot kolven & på med bakkappan igen, nu är det färdigt.

Storlek

4mm, 6mm, 8mm, 12mm, 24mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mellanlägg till gevärskolv, Svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen