Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Sök
Stäng denna sökruta.
Rea!

Luftgevärs-Kit Daisy Red Ryder Rosa BBgun

1495,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Luftgevärs-Kit Daisy Red Ryder   Rosa BBgun Luftgevär

Luftgevärs-Kit Daisy Red Ryder, ett riktigt trevligt startpaket för familjens lite yngre medlemmar, Daisy Red Ryder luftgevär finns även i olika färgalternativ!

Få om något luftvapen har uppnått en sådan legend status som Daisys Red Ryder.

En amerikansk dröm för miljontals unga skyttar och ett kärt minne för lika många vuxna.

Geväret som bokstavligt hämtades ur en serietidning för över 70år sedan är än idag en storsäljare som ger mycket kul för pengarna.

Ladda magasinet med 650 stål rundkulor och efter en snabb manöver med bygel repetern är vapnet laddat och det är bara börja plinka.

Tänk på säkerheten, använd alltid skyddsglasögon!

Det klart att det ska börjas i tid…

Ett trevligt nybörjare, startpaket för små tjejerna i familjen, måttanpassat för att passa barn från ca 6år – 10år!

Tänk bara på att vara med om/när de ska skjuta, 18 års gräns tillämpas!

Unga skyttar skjuter givetvis endast vid målsmans närvaro.

Geväret levereras med en ask kulor och 1 uppsättning skyddsglasögon.

Intressant fakta om Red Ryder:

-Tillverkas under licens från western-serien Red Ryder och är den kommersiella produkt som tillverkats längst under en global licens.

-Syns i flera scener i filmen Full Metal Jacket.

-Har sedan den introducerades 1938 sålts i över 9 miljoner exemplar.

-1938 kostade en Red Ryder $2.95.

Specifikationer

-Längd på kolven räknat från avtryckaren bak till centrum av bakkappan på kolven: 35cm.

-Vikt 999g.

-Totallängd 899mm.

-Kaliber 4,5mm Steel BBs (4,42mm).

-Mekanism Bygelrepeter.

-Drivning Fjäder.

-Utgångshastighet 107m/s.

-Pip typ Slät borrad.

-Magasins kapacitet 650st.

-Rekommenderad ammunition Stålrundkulor.

-Kil spår Nej.

-Riktmedel Öppet,Ställbart i höjdled.

-Kolv Träkonstruktion Metall..

Luftgevärs-Kit Daisy Red Ryder

– Den ultimata drömmen för alla unga äventyrare och entusiaster! Detta fantastiska kit är perfekt för att ge barn och tonåringar en spännande och säker introduktion till luftgevärs skytte.

Med sin iögonfallande rosa design är Daisy Red Ryder Rosa BBgun mer än bara ett vanligt luftgevär. Det är en stilig och stilfull accessoar som kommer att imponera på både kompisar och familjemedlemmar. Den är särskilt utformad för att tilltala tjejer och ge dem möjligheten att delta i spännande utomhusaktiviteter på lika villkor.

Detta luftgevärs-kit innehåller allt som behövs för en komplett och säker skjutupplevelse. Geväret har en robust och pålitlig konstruktion för att säkerställa hållbarhet och långvarigt användande. Dess lätta och ergonomiska design gör det enkelt att hantera och sikta med precision.

Säkerhet är alltid vår högsta prioritet, och därför har Daisy Red Ryder Rosa BBgun utformats med barns säkerhet i åtanke. Den har en inbyggd säkerhetsmekanism som förhindrar oavsiktlig avfyrning och kräver en korrekt hantering för att fungera. Vi rekommenderar alltid att barn använder luftgeväret under uppsikt av en vuxen för att säkerställa ansvarsfullt och säkert skjutande.

Luftgevärs-Kit Daisy Red Ryder Rosa BBgun är inte bara en leksak, det är en möjlighet för unga äventyrare att utveckla sin precision, koncentration och motoriska färdigheter. Det är ett perfekt verktyg för att uppmuntra barn att utforska den stora utomhusvärlden och njuta av spännande och ansvarsfulla aktiviteter.

Så varför vänta? Ge ditt barn den perfekta gåvan med Luftgevärs-Kit Daisy Red Ryder Rosa BBgun och låt dem skapa minnen för livet. Upplev spänningen och glädjen med skjutning på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Geväret är inte bara en produkt, det är en nyckel till äventyr och upplevelser som kommer att hålla i sig i lång tid framöver!

4,5mm Rundkulor

STÅLRUNDKULOR 4,5MM (.177)Under kategorin kaliber 4,5mm finns även rundkulor sk BB:s (vars faktiska diameter är ca 4,42mm). Dessa är oftast tillverkade av stål och har ett lågt pris per skott. Vapen som använder rundkulor har ofta stora magasin, skjuter fort och är underhållande att använda. En rund kula roterar inte på samma sätt som en cylindrisk diabol. Därför har en diabol stabilare kulbana och generellt bättre precision. Var uppmärksam mot rikoschetter hos rundkulor. Använd alltid skyddsglasögon. Alla vapen i denna katalog som laddas med rundkulor skall endast laddas med stålrundkulor. Blykulor, t.ex. från Gamo, kommer att fastna i pipan.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Luftgevärs-Kit Daisy Red Ryder Rosa BBgun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

Rulla till toppen