Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Reximex PCP Luftvapen

Senaste produkterna

Reximex är ett företag som är specialiserat på tillverkning och försäljning av PCP-luftvapen (Pre-Charged Pneumatic). Reximex grundades 2015 i Konya-Beyşehir och är ett Turkiskt företag, deras personal har mer än 25års erfarenhet av vapentillverkning, företaget är ett etablerat varumärke i mer än 60 olika länder idag, fabriken har en storlek på 12,000 kvadratmeter. PCP-luftvapen använder tryckluft för att driva projektiler och är populära bland sportskyttar, jägare och entusiaster över hela världen.

Reximex är känt för att erbjuda högkvalitativa luftvapen som kombinerar avancerad teknik, precision och tillförlitlighet. Företaget strävar efter att leverera vapen som är välbalanserade, ergonomiska och har en utmärkt skottgrupp.

Reximex luftvapen tillverkas med noggrannhet och omsorg för detaljer. Företaget använder moderna tillverkningsmetoder och material av hög kvalitet för att säkerställa överlägsen prestanda och hållbarhet. De investerar också i forskning och utveckling för att ständigt förbättra sina produkter och möta kundernas behov.

Företagets produktlinje inkluderar olika modeller av PCP-luftgevär och luftpistoler. Dessa vapen är utformade för att vara kraftfulla, precisa och enkla att använda. Reximex erbjuder också olika kalibrar och konfigurationer för att passa olika ändamål och preferenser.

Utöver själva luftvapnen erbjuder Reximex också tillbehör och reservdelar som är speciellt utformade för deras vapen. Det kan inkludera laddningsutrustning, sikten, vapenväskor och mycket mer. Deras mål är att erbjuda en komplett upplevelse för sina kunder och stödja dem med allt de behöver för att njuta av sina luftvapen.

Reximex strävar efter att upprätthålla högkvalitativ kundservice och engagerar sig i att bygga långsiktiga relationer med sina kunder. De arbetar aktivt med att erbjuda support och teknisk expertis för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga erfarenhet med sina produkter.

Sammanfattningsvis är Reximex ett företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av PCP-luftvapen av hög kvalitet. Deras vapen är kända för sin precision, pålitlighet och prestanda, och de strävar efter att erbjuda en komplett upplevelse för sina kunder genom att erbjuda tillbehör och support.

Reximex PCP Luftvapen

Samtliga luftvapen som vi saluför av detta fabrikat finner ni under denna kategori!

Rulla till toppen