Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Sök
Stäng denna sökruta.
Rea!

Reximex Meta Plus PCP Luftgevär 6,35mm

Artikelnummer FP124787-1 Kategorier , Etikett

9895,00 kr

Reximex Meta Plus PCP 6,35mm – Precision och Kraft i Ett

Reximex Meta Plus PCP 6,35mm är det perfekta luftgeväret för entusiastiska skyttar som söker överlägsen precision och imponerande kraft. Detta PCP (Pre-Charged Pneumatic) luftgevär är utformat med noggrannhet och tillverkat med högkvalitativa material för att leverera enastående prestanda i varje skott.

Här är några framträdande funktioner och fördelar med Reximex Meta Plus PCP 6,35mm / .25

Kaliber 6,35mm: Det här luftgeväret använder en kaliber på 6,35mm, vilket ger kraftfulla och träffsäkra skott som är idealiska för både målskytte och vid skyddsjakt.

PCP-teknik: PCP-systemet innebär att du kan ladda upp lufttanken med högt tryck innan du går ut och skjuter. Detta resulterar i en jämn och konsekvent skjutning med minimal rekyl och ljudnivå.

Justerbar kolv: Reximex Meta Plus PCP 6,35mm har en justerbar kolv som gör det möjligt för dig att anpassa geväret efter din skjutstil och preferenser. Du kan enkelt ändra kolvens längd och kindstöd för maximal komfort.

Hög kapacitet: Lufttanken har en imponerande kapacitet, vilket gör det möjligt för dig att avfyra många skott innan du behöver ladda om. Detta är perfekt för längre skjutsessioner utan avbrott.

Kvalitet och pålitlighet: Reximex är känt för att producera högkvalitativa luftvapen, och Meta Plus PCP är verkligen inget undantag. Det är byggt för att hålla och ge åratals pålitlig prestanda.

Oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare kommer Reximex Meta Plus PCP 6,35mm att imponera med sin precision och kraft. Ge dig själv fördelen med detta pålitliga luftgevär och ta dina skytteupplevelser till nästa nivå. Reximex Meta Plus PCP 6,35mm är det perfekta valet för alla som söker ett högpresterande luftvapen.

Reximex har löstagbara indexerings magasin* och med den inbyggda lufttuben kan man skjuta över 100 skott innan man måste pumpa upp trycket.

*Läs manualen hur man laddar magasinet. Magasinet är fjäderbelastat och den genomskinliga plattan ska roteras 1 varv medsols innan första skotten läggs i. Magasinen har även inbyggt räkneverk, du ser hur många skott du har kvar i magasinet innan det är tomt!

Gevären levereras med maximal licensfri hastighet (10 Joules anslagsenergi).

I licenspliktigt utförande (Sverige) har modellerna justerbar anslagsenergi mellan ca 12-60 Joule (beroende på kaliber)  självklart har vi även denna fartomställare i vårt sortiment     Reximex Valve Meta Max Velocity

Vid installation/montage av denna fartomställare krävs vapenlicens för innehav av geväret, det krävs dock ingen licens eller tillstånd för inköp av fartomställaren, du får köpa hur många som helst!

Den licensfria varianten levereras utan fartomställare (Bilden visar gevär med fartomställare).

Medans den licenspliktiga delen är en fartomställare.      Reximex Valve Meta Max Velocity

Gevären levereras utan kikarsikte, men med skena för både 11mm och picatinny.

Egenskaper

Reximex Meta Plus PCP

 • 90cc Pre-Chamber
 • 3-Axis justerbar
 • Regulator
 • Picatinny skena
 • Integrerad ljuddämpare

Specifikation

Reximex Meta Plus PCP

 • Totallängd   780 mm
 • Vikt   3900 g
 • Bas / Passar till typ av bas   Picatinny
 • Piplängd   480 mm
 • Anslagsenergi   10 J
 • Avtryck   Justerbart 4-stegs avtryck
 • Säkring   Manuell
 • Kolvtyp   Bullpup
 • Maxtryck   200 bar
 • Tub volym    515 (425 + 90 Pre-Chamber) cm3
 • Kaliber    6,35 mm (.25) Diabol
 • Magasin kapacitet    10 skott     Extra magasin finner du här     Magasin Reximex PCP .25 Luftgevär

6,35mm

6,35MM (.25)6,35 mm är en stor kaliber för luftvapen. I licensfritt utförande är utgångshastigheten låg och kulan sjunker snabbt. Många anser dock att detta vägs upp med att de stora diabolerna markerar träff väl och lämnar stora hål i målet. I licensutförande anser många att detta är den främsta kalibern för skyddsjakt. Kaliber .25 är även rent tekniskt den bästa kalibern (högsta BC) för skytte på långa avstånd med höga hastigheter.

diabol ikon.png

LUFTVAPEN PCP

PRE CHARGED PNEUMATICPneumatiska luftvapen av typen PCP är till konstruktionen ganska lika kolsyredrivna vapen, men oftast dimensionerade för ett högre tryck. Finns huvudsakligen i två varianter: pumpvapen som laddas mellan varje skott och reservoarvapen (vanligen kallade PCP-vapen – Pre-Charge Pneumatic) med en luftbehållare som rymmer komprimerad luft för flera skott. Laddning av vapen med luftbehållare sker med hjälp av en speciell handdriven pump eller från dyktub eller liknande. Trycket varierar mellan ca 70-300bar.

– Storlek på tuben – Stor tubvolym ger fler skott

– Effekt – Mer effekt ger färre skott

– Kaliber – Större kaliber ger i förhållande till effekten en effektivare luftförbrukning och fler skott per fyllning jämfört med en mindre kaliber.

– Arbetstryck – ett vapen med ett lägre -max fylltryck- ger ofta färre antal skott (det är dock lättare att pumpa upp ett vapen som har ett lägre maxtryck)

– Kraven på precisionen – I ett PCP vapen är det vanligt att utgångshastigheten är något lägre när man har max fylltryck, för att sedan öka lite och sjunka kraftigt på slutet. Bäst jämnhet, precision brukar man få under ett antal skott i mitten av tryckomfånget

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Reximex Meta Plus PCP Luftgevär 6,35mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

OBS! Läs produktbeskrivningen om vilka skott, co2-patroner, sikten och skott som passar till produkten

Rulla till toppen