Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Sök
Stäng denna sökruta.

Hatsan Striker Edge Luftgevärspaket 5,5mm

2595,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Hatsan Striker Edge 5,5mm Luftgevärspaket

Hatsan Striker Edge Luftgevärspaket ett mycket prisvärt luftgevärspaket!

Ett perfekt “familjevapen” passar både till de lite yngre skyttarna samtidigt som även vuxna kan använda luftgeväret!

En skön design med brytpipa och ett format som även passar för mindre skyttar.

Tumhålskolven på Striker Edge passar både höger och vänsterhänta och ger en mycket avslappnad och skön skjutställning, tumhålskolven gör även att barn har lätt för att få till ett bra anlägg med vapnet så det gör ju även skyttet roligare även för dem.

Den är tillverkad i ett robust kompositmaterial med räfflade greppytor.

Vapnet har bra precision och maximalt licensfri effekt.

Fiberoptiska riktmedel och 11mm kilspår för kikarsikte är standard.

Avtrycket är justerbart och efter att man laddat vapnet säkras mekanismen automatisk.

Medföljer/Ingår gör ett riktigt fint kikarsikte från Optima, variabelt 3-9 gångers förstoring samt 32mm i ljusinsläpp samt 9-11 mm ringar ingår till detta Artikelnr: FP5853 !

-Längd på kolven räknat från avtryckaren bak till centrum av bakkappan på kolven: 36cm.

Uppgradering för mer kraft får man med hjälp av antingen gas-pistong art.nr FP5867 Type 3. Hatsan Vortex Licenspliktig (Full Fart) Gas Pistongeller med hjälp av trimfjäder art.nr FP2449  Hatsan licenspliktig fjäder Striker (S) & (X) Bästa trimfjädern är den Svensktillverkade Artikelnr: SKF-30  Svensk Kraftfjäder Nr: 30 Hatsan, Striker, S, X, Airtact, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 87, 88, 90, 95, 99    tänk bara på att vapnet blir licenspliktigt efter ett utfört montage av dessa produkter.

Luftgeväret finns även i ett flertal paket erbjudanden hos oss, med kikarsikte samt med vapenkoffert mm.

Specifikationer

-Vikt 3000g

-Totallängd 1100mm

-Kaliber 5,5mm .22

-Drivning Fjäder

-Mekanism Brytpipa

-Utgångshastighet 138m/s

-Anslagsenergi 10J

-Pip-typ Räfflad högkvalitativ stålpipa

-Pip-längd 450mm

-Rekommenderad ammunition    JSB Test Art.nr  FP2004-210  JSB Exact Jumbo, Test 5,51, 5,52, 5,53mm Kaliber .22 Luftvapenammunition Samt JSB Test Art.nr  FP546290-500  JSB Hades, 5,50mm – 1,030g – 500 

-Kil-spår 9-11mm

-Kikarsikte: Med Artikelnr: FP5853 Optima 3-9 variabelt, 32mm ljusinsläpp, 9-11mm ringar medföljer för montage.

-Kikarsiktes ringar: Ingår till 9-11mm kilspår.

-Öppna riktmedel: Justerbart, fiberoptik

-Kolv Komposit

-Receiver Metall

-Konstruktion Metall/Komposit

– Precision och kraft i ett…

Hatsan Striker Edge TH 5,5mm är ett imponerande vapen som erbjuder enastående prestanda och överlägsen precision. Med sin robusta konstruktion och pålitliga funktioner är detta luftgevär utformat för att leverera imponerande resultat och ge dig den ultimata skjutupplevelsen.

En av de mest framstående egenskaperna hos Hatsan Striker Edge TH är dess imponerande kraft. Med sin 5,5 mm kaliber och kraftfulla fjäderdrivna mekanism kan du avfyra dina skott med imponerande hastighet och energi. Detta gör att du kan hantera olika typer av skjutmål.

Precision är avgörande när det gäller vapen, och Striker Edge TH imponerar verkligen på detta område. Den är utrustad med en justerbar fiberoptisk riktmedel som ger en tydlig och skarp siktbild. Dessutom har den en pistolgrepps stock som ger en stabil och mycket bekväm skjutposition, vilket ökar din träffsäkerhet och ger dig full kontroll över dina skott.

Med Hatsan Striker Edge TH får du inte bara enastående prestanda, utan också en högkvalitativ och pålitlig produkt. Vapnet är tillverkat av robusta material som är byggda för att klara tuffa förhållanden och långvarig användning. Dessutom har Hatsan ett gott rykte för sin tillverkningskvalitet och deras strävan efter att leverera vapen av högsta standard.

En annan fördel med Hatsan Striker Edge TH är dess användarvänlighet. Den är lätt att ladda och avfyra, vilket gör den till ett utmärkt val för både erfarna skyttar och även till nybörjare. Den har också en justerbar avtryckarmekanism, vilket gör det möjligt att anpassa vapnets avtryckareftertryck efter dina personliga preferenser.

Sammanfattningsvis är Hatsan Striker Edge TH 5,5mm ett imponerande luftgevär som erbjuder enastående prestanda, överlägsen precision och pålitlighet. Oavsett om du är en erfaren skytt eller en nybörjare kommer detta vapen att ge dig den ultimata skjutupplevelsen. Ge dig själv fördelen med Hatsan Striker Edge TH och upptäck potentialen hos detta kraftfulla och pålitliga luftvapen.

Hatsan Striker Edge Luftgevärspaket i kalibern 5,5mm/.22 är en ”mellankaliber ” som är mycket populär. Diabolerna är större och tyngre vilket sänker utgångshastigheten men det gör kulorna mindre vindkänsliga. Kalibern är den minsta tillåtna vid all skyddsjakt i Sverige.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hatsan Striker Edge Luftgevärspaket 5,5mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

OBS! Läs produktbeskrivningen om vilka skott, co2-patroner, sikten och skott som passar till produkten

Rulla till toppen