Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Sök
Stäng denna sökruta.

Diaboler GAMO PRO-MATCH .177 / 4,5MM

99,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Gamo Pro Match är en 4,5mm luftvapenpellet designad för målskytte!

Diaboler GAMO PRO-MATCH .177 Funkar lika bra för den som vill ha en lite bättre träningsdiabol som för dig som vill ha en diabolkula som funkar även för enklare tävling.

-Varje ask innehåller 500 skott (4,5mm)

Diaboler GAMO PRO-MATCH .177

Välkommen till den spännande världen av precisionsskytte med Diaboler GAMO PRO-MATCH .177. Denna produktbeskrivning tar dig med på en resa genom egenskaperna hos dessa fantastiska .177-kalibrerade diaboler, som har blivit en favorit bland erfarna skyttar och tävlingsentusiaster över hela världen.

Osynlig kvalitet: Varje Diabolkula genomgår noggranna kvalitetskontroller och tillverkas med högsta precision. Deras konstruktion garanterar att varje kula är exakt kalibrerad för att säkerställa konsekvent noggranna skott vid varje avfyrning.

Oslagbar precision: För de som strävar efter högsta möjliga precision är dessa diaboler det självklara valet. Den välbalanserade designen och perfekt jämn vikt ger överlägsen precision på långa avstånd. Du kan lita på att dina skott kommer att landa där du siktar, vilket ger dig självförtroendet att bemästra varje utmaning.

Minimal avvikelse: Diaboler GAMO PRO-MATCH .177 är tillverkade med enastående noggrannhet, vilket minskar risken för avvikande skott. Oavsett om du använder dem för träning, tävlingsskytte, kommer du att uppskatta den konsekventa prestandan hos dessa diaboler.

Mångsidighet: Passar perfekt för användning med luftgevär och PCP-vapen. Oavsett om du är en tävlingsinriktad skytt eller bara njuter av att skjuta för nöjes skull, kommer dessa diaboler att möta dina förväntningar och överträffa dem.

Oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare som vill ta ditt skytte till nästa nivå, erbjuder Diaboler GAMO PRO-MATCH .177 det perfekta valet för att maximera din träffsäkerhet och prestationsnivåer. Med deras noggranna konstruktion, pålitliga precision och enastående kvalitet kommer dessa diaboler att bli din föredragna ammunition vid varje skyttetillfälle. Utforska deras potential och låt dig imponeras av deras fantastiska prestanda.

Flertalet diaboler i gamo sortimentet finns att välja på i denna kaliber

Diaboler GAMO EXPANDER .177 / 4,5mm

Diaboler GAMO PRO-MATCH .177 / 4,5MM

Diaboler GAMO TS-10 .177 / 4,5MM

Diaboler GAMO PRO-MAGNUM .177 / 4,5MM

GAMO MATCH Diaboler .177 / 4,5MM

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Diaboler GAMO PRO-MATCH .177 / 4,5MM”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

Rulla till toppen