Leverans med DHL 1 – 3dagar | Betala med Klarna faktura | Ring oss: 076-390 68 76 | E-post: info@jagamera.se

Rea!

Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm / .25

Det ursprungliga priset var: 8995,00 kr.Det nuvarande priset är: 8375,00 kr.

Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm

Upplev enastående precision och kraft med Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm. Detta exklusiva luftgevär är konstruerat för att erbjuda en oslagbar skjutupplevelse för både erfarna skyttar och entusiastiska nybörjare. Med en elegant design och avancerade funktioner har detta luftgevär snabbt blivit ett populärt val bland entusiaster.

Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm är utrustat med den senaste Pre-Charged Pneumatic (PCP) teknologin, vilket innebär att det använder komprimerad luft för att driva sina skott. Detta ger en jämn och konsekvent kraft för precisionsskytte. Med en kaliber på 6,35mm erbjuder detta luftgevär tillräckligt med kraft för att hantera olika typer av skytteaktiviteter, inklusive jakt och målskytte.

En av de framstående egenskaperna hos Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm är dess höga precision. Med en justerbar matchtrycksmekanism och avtryckarvikt kan du finjustera vapnets inställningar efter dina personliga preferenser, vilket möjliggör enastående precision och skjutkontroll. Den robusta och ergonomiska trästocken erbjuder också en bekväm och stabil grepp position för att maximera precisionen.

Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm är utrustat med en pipshroud, vilket minskar ljudnivån och ger dig möjlighet att skjuta tystare, vilket är särskilt viktigt vid jakt eller om du befinner dig i ljudkänsliga områden.

Säkerheten är också en prioritet med Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm. Den är utrustad med en säkerhetsmekanism som förhindrar oavsiktlig avfyrning och en manuell spännarm som gör det möjligt för dig att säkert ladda och lossa vapnet.

Sammanfattningsvis är Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm en imponerande och högpresterande luftgevärsmodell som kombinerar kraft, precision och elegans. Med sina avancerade funktioner och användarvänliga design är detta luftgevär perfekt för skyttar som söker en överlägsen skjutupplevelse. Oavsett om du är en erfaren skytt eller en nybörjare, så kommer Reximex Accura Wood Luftgevär att leverera en trevlig upplevelse att skjuta med!

Reximex Accura Wood Luftgevär har löstagbara magasin* och med den inbyggda lufttuben kan man skjuta över 100 skott innan man måste pumpa upp trycket.Gevären levereras med maximal licensfri hastighet (10 Joules anslagsenergi).

I licenspliktigt utförande (Sverige) har modellerna justerbar anslagsenergi mellan ca 12-60 Joule (beroende på kaliber)
Gevären levereras utan kikarsikte, men med skena för både 11mm och picatinny.

Fullfarts utförande får man med hjälp av fartomställare Art.nr Art.nr FP123229  Reximex Daystar Tormenta Accura Valve Max Velocity    vapnet kräver då en vapenlicens för innehav efter installation, det krävs dock ingen licens för inköp av denna produkten!

Extra magasin finns att kunna köpa till, de har art.nr  FP114134  Magasin Reximex PCP .25 Luftgevär

*Läs manualen hur man laddar magasinet.

Magasinet är fjäderbelastat och den genomskinliga plattan ska roteras 1 varv medsols innan första skotten läggs i.

6,35mm

6,35MM (.25)6,35 mm är en stor kaliber för luftvapen. I licensfritt utförande är utgångshastigheten låg och kulan sjunker snabbt. Många anser dock att detta vägs upp med att de stora diabolerna markerar träff väl och lämnar stora hål i målet. I licensutförande anser många att detta är den främsta kalibern för skyddsjakt. Kaliber .25 är även rent tekniskt den bästa kalibern (högsta BC) för skytte på långa avstånd med höga hastigheter.

diabol.png

LUFTVAPEN PCP

PRE CHARGED PNEUMATICPneumatiska luftvapen av typen PCP är till konstruktionen ganska lika kolsyredrivna vapen, men oftast dimensionerade för ett högre tryck. Finns huvudsakligen i två varianter: pumpvapen som laddas mellan varje skott och reservoarvapen (vanligen kallade PCP-vapen – Pre-Charge Pneumatic) med en luftbehållare som rymmer komprimerad luft för flera skott. Laddning av vapen med luftbehållare sker med hjälp av en speciell handdriven pump eller från dyktub eller liknande. Trycket varierar mellan ca 70-300bar.

– Storlek på tuben – Stor tubvolym ger fler skott

– Effekt – Mer effekt ger färre skott

– Kaliber – Större kaliber ger i förhållande till effekten en effektivare luftförbrukning och fler skott per fyllning jämfört med en mindre kaliber.

– Arbetstryck – ett vapen med ett lägre -max fylltryck- ger ofta färre antal skott (det är dock lättare att pumpa upp ett vapen som har ett lägre maxtryck)

– Kraven på precisionen – I ett PCP vapen är det vanligt att utgångshastigheten är något lägre när man har max fylltryck, för att sedan öka lite och sjunka kraftigt på slutet. Bäst jämnhet, precision brukar man få under ett antal skott i mitten av tryckomfånget

Egenskaper

 • Picatinny skena
 • Fartomställare
 • OBS kikarsikte ingår ej.

Specifikation

Reximex Accura Wood Luftgevär

 • Totallängd    1010 mm
 • Vikt   3500 g
 • Bas / Passar till typ av bas     Picatinny
 • Riktmedel    Nej
 • Piplängd    380 mm
 • Pip typ    Räfflad med shroud
 • Anslagsenergi    10 J
 • Säkring    Manuell
 • Kolvtyp    Wood
 • Piplängd    18,9 “
 • Maxtryck    200 bar
 • Tub volym    425 cm3
 • Kaliber     6,35 mm (.25) Diabol
 • Magasin kapacitet    10 skott

Filmer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Reximex Accura Wood Luftgevär PCP 6,35mm / .25”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbehör till produkten

Swipe carousel to the left or to the right while holding your finger on the display.

OBS! Läs produktbeskrivningen om vilka skott, co2-patroner, sikten och skott som passar till produkten

Rulla till toppen